IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е вашата професия според арабския хороскоп?

14 януари 2019 15 50

Всяка зодия се ръководи от оръжие

IStockphoto

IStockphoto

Подобно на други култури, арабите също са се интересували от разположението на звездите на небето. Смята се, че тяхната астрология датира още от 9-и век, като в нея присъстват елементи от Гърция, Индия и Персия.

Арабските племена са се ориентирали по звездите как да се движат в пустинята. Оцелявали чрез ловуване и боравене с определени оръжия. Най-вероятно заради това те били на почит.

Според древния арабски хороскоп, всеки е роден под определена звезда и животът му се ръководи от определено оръжие талисман, носещо със себе си точна символика.

Вижте каква е вашата професия и кое оръжие ви ръководи:

Къси оръжия

1. Нож: 24 август – 23 септември. Зодия Дева – земен знак.

Към тази група спадат хора, които се провалят в живота. Те изпитват трудности в намирането на работа или се провалят веднага щом ги наемат. Не обичат да поемат отговорности.

2. Кама: 21 март – 20 април. Зодия Овен – огнен знак.

Тук влизат хора, които са трудолюбиви, но не заемат големи позиции. Обикновено работят за по-малко пари, но са доволни от живота и не се оплакват.

3. Касапски нож: 22 юни – 22 юли. Зодия Рак – воден знак.

Към тази група се причисляват различни занаятчии, зидари, месари, сладкари, общо взето хора, чийто занаят е на изчезване, но въпреки това не е добре платен.

4. Кинжал: 24 октомври – 22 ноември. Зодия Скорпион – воден знак.

Това оръжие изисква смелост, затова онези, които ръководи, избират да станат полицаи, стражари, военни или пазачи. Те не се боят от предизвикателствата на живота.

Средно дълги оръжия

5. Топуз: 22 май-21 юни. Зодия Близнаци – въздушен знак.

Хората, които се ръководят от това оръжие, имат самочувствие и умеят да ръководят хората около тях. Затова им подхожда да бъдат висшестоящи, тоест началници.

6. Боздуган: 21 април – 21 май. Зодия Телец – земен знак.

Онези, които влизат в тази група, са свързани дълбоко с природата. Те обичат да работят навън и избират да се развиват в сферата на земеделието и животновъдството.

7. Брадва: 19 февруари – 20 март. Зодия Риби – воден знак.

Родените през този период са доста ученолюбиви. Те постоянно се усъвършенстват. Затова за тях са подходящи професии като начален учител, преподавател, рекламен агент, различни видове чиновнически служби.

8. Верига: 24 септември – 23 октомври. Зодия Везни – въздушен знак.

Ръководените от това оръжие обожават парите и са готови на всичко за тях. Дори са готови да пренебрегнат близките си, за да получат облага. На тях търговията им се отдава и обикновено се занимават със собствен бизнес.

Дълги оръжия

9. Сабя: 23 юли – 23 август. Зодия Лъв – огнен знак.

Подобно на горната група, тези хора разбират от пари и най-вече заемат висши държавни длъжности. Задкулисните игри и личностното облагодетелстване не са им чужди.

10. Копие: 22 декември – 20 януари. Зодия Козирог – земен знак.

Ръководените от това оръжие са предимно интелектуалци, които имат своето място в обществото. Например архитекти, лекари, инженери, адвокати и други.

11. Прашка: 21 януари – 18 февруари. Зодия Водолей – въздушен знак.

12. Лък: 23 ноември – 21 декември. Зодия Стрелец – огнен знак.

В тези 2 групи попадат творческите личности, които разбират от изкуство и култура. Професиите, които им подхождат са художници, журналисти, писатели, театрални критици, актьори.

Годината на Земната свиня – какво ги чака родените под този знак?

Домовете в астрологията – какво значение имат за знаците? (1 част)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )