IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те най-напрегнати зодии

22 януари 2019 17 50

Тези зодии най-често излъчват вътрешен стрес

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Хората могат да бъдат напрегнати по различни причини – забързан начин на живот, стрес, наличието на комплекси и т. н. Най-често склонността към тревожност е личностна черта и до голяма степен е свързана с темперамента на човек. Според астролозите обаче, има някои зодиакални знаци, които са по-податливи на стреса от други.

Ето и кои са тези четири зодии, за които е по-вероятно да излъчват вътрешно напрежение:

1. Овен

Човекът от зодия Овен, който по някаква причина не е имал възможност да изрази своите силни емоции, може да се окаже доста напрегнат. Това не означава задължително, че този човек преминава през тежък етап в живота си. Възможно е просто това задържане и/или ограничаване на огнения му темперамент да му пречи да се отпусне или да го наранява по някакъв начин. Натрупаната или неизразходвана енергия е неестествена за Овена и му носи голямо напрежение.

2. Близнаци

Умът на хората от зодия Близнаци винаги работи неуморно. Те могат да изглеждат напрегнати, именно защото имат твърде много мисли и идеи в главата си и не могат да ги подредят и не знаят как да ги реализират всичките. Най-добрият начин за Близнаците да се освободят от това напрежение, е да общуват повече или да се движат като ходят пеша по-често, а за предпочитане и двете заедно. Докато за напрегнатите хора от зодия Овен се препоръчват кардио спортовете.

3. Дева

Организираните и ефективни Деви могат да бъдат като пренавита пружина без явна причина. Те просто са склонни да се стресират за най-малкото нещо в живота си, което не върви според плана им или не е подредено според разбиранията им. Хората от тази зодия са най-щастливи, когато служат и/или са в помощ на близките и познатите си, но пък и другите трябва да ги ценят и да показват своята благодарност. Девите са склонни да се превръщат и в хипохондрици, които се грижат маниакално за здравето си.

4. Козирог

Козирозите са известни в астрологията с умението си да се подмладяват с възрастта. Като млади те са сериозни и напрегнати, а колкото повече напредват годинките им, те стават по-спокойни и балансирани. Младите Козирози са работохолици, които не смеят да се отпуснат и да дишат спокойно докато не свършат всичката работа на света. Те сякаш сами се подлагат на натиск и ограничения, защото се стремят почти маниакално към финансова сигурност. Когато я постигнат, те сякаш намират вътрешен мир.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари