IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как различните зодии предлагат подкрепа на близките си (2 част)

24 февруари 2019 15 15

Астрология и съпричастност

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

Всички ние искаме да се чувстваме подкрепяни и обичани, особено от нашите партньори, от членовете на семейството ни и от приятелите ни. Когато не чувстваме подкрепа от близките си ни е много по-трудно да се борим за това, в което вярваме.

Човек може да усеща физическа, емоционална и/или психологическа подкрепа, или комбинация от трите. Но когато става въпрос за зодии и за това как всяка от тях показва подкрепа на близките си, то начините са доста различни.

В първата част на статията ви показахме как представителите на първите шест зодии изразяват своята подкрепа към важните хора в живота си, а сега прочетете и за останалите шест зодии:

Везни

Везните са много добри и грижовни към близките си, но очакват подобно отношение в замяна. Ако те подкрепят човек, когото обичат и/или се застъпят за него, ще очакват някой ден той да направи същото за тях. Ако не усетят подкрепа от този човек, ще се обидят много. Везните не обичат да хабят време и енергия за хора, които не са им признателни.

Скорпион

Скорпионите показват своята подкрепа към близките си като ги насърчават да бъдат честни към себе си, да изразяват ясно желанията и чувствата си. Хората от тази зодия ще „дълбаят“ докато не разберат проблема на човека, който обичат. Те няма да го попитат: „Как си?“, а после да се фокусират върху телефона си, а ще искат да вникнат в ситуацията, за да му помогнат.

Стрелец

Стрелците отделят много време, за да разговарят с близките си хора и обикновено са наясно с техните цели, планове, желания и амбиции. Стрелците са много честни и откровени към хората, които обичат и никога не биха ги заблудили, само и само, за да не ги наранят. Освен това те винаги са готови да им пазят гърба, ако е необходимо.

Козирог

Козирогът винаги съчувства на своите близки за проблемите им, макар да не го показва много явно. Той веднага е готов да им предложи своя съвет и да им помогне да се намери някакво добро решения на ситуацията. Козирозите са амбициозни личности и насърчават хората, които обичат, също да преследват целите си, да бъдат дисциплинирани и да вярват в себе си.

Водолей

Водолеите показват своята подкрепа, като винаги вярват в хората, които обичат, дори когато всички останали вече не вярват в тези хора. Човекът Водолей не смята, че трябва да се съгласява с чуждото мнение, а иска самият той да си изгради мнение за ситуацията. Ако един Водолей вярва във вас, той никога няма да ви предаде, а ще ви подкрепя докрай.

Риби

Рибите интуитивно знаят от какво се нуждаят техните близки и винаги им предлагат голямо разбиране и състрадание. Животът невинаги е лесен, но ако имате подкрепата на човек от тази зодия, наистина това ще ви даде сила да не се отказвате от своето начинание. Човекът Риби гарантира на хората, които обича, че винаги ще им помага и ще бъде до тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари