IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как различните зодии се справят с живота, когато са необвързани

3 март 2019 15 15

Едни знаци се наслаждават на живота без половинка, други – не

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Според много изследвания все повече хора отлагат създаването на сериозна връзка и/или брак за по-късно в живота си. Една част от тези хора истински се наслаждават на живота си без сериозна половинка, но друга част вътрешно се нуждаят от постоянен партньор и се чувстват потиснати от факта, че са сами. Представителите на различните зодиакални знаци различно се справят със статуса си „необвързан/а“. Ето и как:

Овен

Всеки човек, роден под знака Овен, копнее за независимост. Тези хора не се привързват особено лесно и нямат нищо против да са необвързани за по-дълъг период в живота си. Соловият живот освобождава представителите на този знак от отговорност към друго човешко същество и те са свободни да правят каквото си искат, според собствените си условия.

Телец

Телците също ценят независимостта и автономията, макар животът без партньор да ги плаши донякъде. Те са силни и волеви, но са традиционалисти и искат животът им да протече по обичайния начин – кариера, любов, брак, деца и т. н. Те обичат да вършат нещата по свой собствен начин, но са склонни на компромиси в името на това да създадат здрава връзка.

Близнаци

Близнаците също притежават ярка независимост. Те са енергични, импулсивни и много неспокойни по натура. Те не обичат да се чувстват „вързани“ и лесно се отегчават, дори в рамките на привидно задоволителни взаимоотношения. В резултат на това те са склонни да предпочитат случайни запознанства с малко или с почти никакъв ангажимент.

Рак

Хората от зодия Рак имат сложна натура. От една страна те обичат своята независимост, така че да нямат партньор, за тях не е проблем. От друга страна, те се нуждаят от човек в живота си, за когото да се грижат. Човек, който да ги подкрепя в справянето с емоционалните им проблеми, което означава, че в крайна сметка те не могат да остават дълго време без половинка.

Лъв

Въпреки че представителите на зодия Лъв се имат за независими, те всъщност не могат да бъдат сами дълго време. Първо, те имат нужда от човек в живота си, който да се грижи за тях, да ги глези, да им се възхищава, да ги хвали, да им показва любовта си. Второ, те процъфтяват, когато имат възможност да са център на внимание, дори в живота на един-единствен човек.

Дева

Девите са интересни личности, които подхождат към всяка ситуация в живота си доста практично. Те могат да бъдат задълго сами до момента, в който решат, че вече им е време да минат на друг етап в живота си и да си намерят постоянен партньор. Лошото е, че когато решат, че им е време, те стават агресивни и отчаяни, което ги затруднява в намирането на любовта.

Везни

За разлика от предишните знаци, Везните обичат и държат да бъдат във връзка. Те са независими като мислене, но когато става въпрос за личен живот, те определено не искат да бъдат соло за дълго време. Везните имат нужда да са влюбени, имат нужда да имат човек до себе си, с когото да споделят битието си и т. н..

Скорпион

Скорпионите са амбициозни и подозрителни. Често те са твърде заети със собствения си живот и кариера, и не им се мисли за друг човек. Нужни са много усилия, за да се спечели доверието на един Скорпион. Ако обаче започне сериозна връзка, представителят на тази зодия става изключително лоялен и предан. Той не си пада по случайни отношения без ангажимент.

Стрелец

Човекът от зодия Стрелец обича хората, но не обича да носи отговорност за други. Той жадува за свобода и приключения, така че се справя отлично и с живота на необвързан. Стрелците влизат в сериозни отношения рядко, едва когато усетят, че човекът до тях ги прави наистина щастливи, не ги задушава и споделя тяхната ценностна система.

Козирог

Козирозите са много предпазливи и недоверчиви. Те се чувстват уверени в собствените си способности и не се нуждаят от похвалите или от възхищението на постоянен партньор (за разлика от Лъв и Везни). Самотата подхожда на Козирога. Той започва сериозна връзка, когато срещне партньор, който да разчупи леда около иначе голямото му сърце.

Водолей

Водолей, подобно на Близнаци и Стрелец, има фобия към сериозния ангажимент. Хората от този знак са известни с това, че имат проблем с истинската близост. Дори да имат партньор, те го държат на известна дистанция в емоционален план. Сред всички 12 зодии, човекът Водолей е този, който може да си живее най-щастливо и доволно със статус „необвързан“.

Риби

От всички знаци пък Рибите са тези, които най-много се нуждаят да бъдат във връзка. Ако човек от зодия Риби дълго време остане сам, това може да се отрази зле на емоционалното му здраве. Рибите са изключително чувствителни и се нуждаят от партньор, който да може да ги утеши и мотивира, защото те обикновено не вярват в себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )
az obi4am turpelivo i tolerantno. do momenta v koito ne bude prekra4ena granica na turpenie i moral.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар