IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вечно недоволни: 5-те зодии, които очакват повече от съдбата

9 март 2019 15 15

Тези знаци се държат така, сякаш късметът все им изневерява

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Има един вид хора, които са склонни да се смятат за неудачници, когато срещнат повече трудности по пътя си. Те се държат така, сякаш съдбата им дължи повече, отколкото реално им предлага. Те имат поведение на недоволни деца, които се чувстват зле, защото не са получили това, което заслужават.

Този тип хора са силно докачливи, не се справят с критиката, склонни са да драматизират, а малките пречки им се виждат огромни проблеми. Те все очакват някой да ги измами, да ги подведе или да злоупотреби с доверието и добротата им.

Има няколко зодиакални знака, които най-често се превръщат в описания тип хора. Ето и кои са те:

1. Рак

Обидените или разгневени хора от зодия Рак са супер злопаметни. Те са изключително чувствителни към всякакви реални или въображаеми критики. Представителите на зодия Рак могат да се държат крайно отбранително, ако сметнат, че не са оценени по достойнство или не са подкрепени. Техният дух лесно се сломява по време на трудности, именно защото те обичат да преувеличават лошото в живота си и дори се фокусират върху него.

2. Козирог

Ако един Козирог реши, че не е изтеглил печеливша карта в живота, той може да се превърне в мрачен темерут. Козирозите много държат да получават признание и похвали за своя упорит труд и за добродетелите си. Ако един Козирог сметне, че не е получил заслуженото от околните, той може да се преизпълни с негодувание. Той ще сдържа чувствата си на горчивина, но те ще си личат по езика на тялото му и по гласа му.

3. Скорпион

Скорпионът може да негодува, ако реши, че други хора – такива без неговите таланти и качества, се радват на много по-хубава съдба. Човекът Скорпион смята че заслужава повишения, награди и похвали. Когато не ги получава, той е убеден, че е жертва на несправедливо отношение или на специално (негативно) отношение, породено от завист към неговата особа. Такъв Скорпион става много саркастичен.

4. Риби

Рибите също са много чувствителни и много лесно могат да си въобразят, че са пренебрегнати или измамени. За тях е трудно да се преструват, че са ОК и обикновено им личи отдалеч, когато са потиснати. Те са склонни да се питат: „Защо аз? Защо това се случва на мен?“. Рибите са склонни да се сравняват с другите хора, но все им се струва, че нещо им липсва и че не се радват на този късмет в живота, на който се радват познатите им.

5. Телец

Човекът Телец не би могъл никога да преглътне, ако някой го пренебрегва нарочно, ако не го цени достатъчно или просто не го харесва. Такъв Телец започва да таи негативизъм в душата си и постепенно започва да се държи хладно, надменно и асоциално с околните. Той става изключително мълчалив и злобен към тези хора, за които счита, че имат отрицателно мнение за него, което всъщност не му помага да промени това мнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари