IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те зодии с най-променливо настроение

5 април 2019 14 50

Те ту са приповдигнати, ту са мрачни и студени

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

Промените в настроението са част от живота на всеки човек, но има хора, чието настроение се люшка много по-често от това на други. В действителност, по-мрачните хора са по-лабилни като настроение, но не е задължително.

Според астрологията има 4 зодиакални знака, които са склонни към по-големи вариации в настроението, което може да варира от стрес и отчаяние, до пълна еуфория и то в рамките на няколко минути.

Ето и кои са те:

1. Близнаци

Близнаците обичат да изненадват хората с лошите си настроения. В такива моменти те потъват в самосъжаление и се оплакват от ударите на живота. И така както човек от тази зодия може да ви се вижда на ръба на отчаянието, само след няколко минути, тъмните облаци над главата му може да се разсеят и изведнъж той да стане слънчев и усмихнат.

2. Дева

Хората от зодия Дева обичат да манипулират близките си като ги дразнят, оплакват се, негодуват и се правят на разочаровани от всичко. Когато всички около тях започнат да си мислят, че Девата е наистина нещастна, изведнъж се оказва, че това е само една маска. Всъщност Девата си се чувства много добре, но не иска другите да знаят този факт.

3. Овен

Хората от зодия Овен са склонни да реагират бурно на всичко, което се случва около тях – добро, лошо или неутрално. Точно затова техните настроения варират понякога прекомерно. В един миг те може да са мрачни и гръмогласни, а в другия – усмихнати и очарователни. Представителите на тази зодия много се влияят и от настроенията на хората около себе си.

4. Везни

Хората от тази зодия са лицемери по природа. Те искат да убедят околните, че всичко им е наред и че са уравновесени, но всъщност не са особено стабилни в емоционален план. Ако човек от зодия Везни е в лошо настроение, той ще иска да нарани хората около себе си с пасивна агресия, но в същото време ще продължи да се усмихва и да се прави на доволен от живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )