IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зависи ли целувката от зодията? Според астролозите – да

13 април 2019 14 15

Раците са искрени, Рибите – романтици...

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Целувката е нещо строго индивидуално. Няма двама души, които да се целуват еднакво. А дали целувката зависи от зодията? Според астролозите – да.

Овен

Вие нямате навика да обмисляте нещата твърде много – всъщност именно вие правите първата крачка, като размислите идват по-късно. Овенът е спонтанен и дебне всеки миг, в който може да изненада партньора си. Познатият като темерут зодиакален знак целува обрано, без да се впуска в кой знае каква страст.

Телец

Това, което е сигурно за тях е абсурдната чувствителност, с която приемат случващото се. Телецът трудно се решава да покаже чувства, но за сметка на това целува сякаш като за последно. Щастливи са онези, които са в техните обятия. Телците са онези, които знаят как се прави любов.

Близнаци

В прав текст – тяхната уста трудно се затваря. Близнаците имат толкова много неща за разказване, че фокусът трудно се измества към целувките. Поради това те си остават бързички, но по свой собствен начин пламенни и страстни. Близнаците понякога страдат от „раздвоение“ на личността, просто им хлопа дъската – в един миг са усмихнати, целунеш ги накриво и побесняват.

Рак

Раците са сантиментални по душа. Целувката за тях е пряко отражение на това какво говорят сърцата им. Краткият допир е по милост. Когато са влюбени, бъдете сигурни, че устните ви много ще болят. Ракът е зодия, която е създадена да обича и обгрижва. Не ги наранявайте, те са много емоционални и наистина им пука.

Лъв

Да видим фактите – няма зодия като тази, която толкова лесно да се пали и да драматизира. В този ред на мисли, лъвската целувка понякога придобива сюжета на „Титаник“, сякаш е за последно. Но това си има и хубава страна – страстта е гарантирана.

Дева

Девите често са погълнати от бесовете на деня. В главите им е пълно с объркани мисли, а това им пречи да се съсредоточат върху простата целувка. Девите успяват да се отпуснат единствено с истинската си любов.

Везни

Кантарчетата просто живеят за романтика. Те си мечтаят за старомодна любов, искат да се събуждат с бонбонче върху възглавницата, а сексът да бъде на свещи. Везните раздават щедри целувки и знаят кое е онова тайно място зад врата ви, от което настръхвате.

Скорпион

При тях няма шест-пет! Скорпионите по природа са луди, в добрия смисъл. От тях очаквайте изпепеляващи спонтанни целувки. Във вените си те носят наркотика на любовта. Устните им имат силата да подпалят дори най-замръзналите сърца.

Стрелец

Стрелящите са любители на приключенията. От тях можете да очаквате любовни експерименти. Стрелците се възбуждат от емоциите ви. В този ред на мисли трябва да внимавате какво показвате, за да не останете в леглото завинаги.

Козирог

Общото между Козирозите и Раците е, че и двата знака се отдават на партньорите си. Те ги обичат истински. Но докато осмокраците витаят в облаците, Козирозите са стъпили стабилно на земята и много добре знаят какво иска любимият им. За тях е характерна една специфична увереност, която се явява истинско предизвикателство за хората, които ги обичат. Целувката на Козирога ще ви накара да се почувствате сигурни и по всяка вероятност ще ви разболее от любов с метастази.

Водолей

Водолеите са приятели с всички. Те имат навика да даряват целувки наляво-надясно – просто обичат живота! С партньорите си обаче Водолеите се държат по сложен начин. Целувката е едновременно огнена като люта чушка, но и някак незадълбочаваща. Това продължава до момента, в който и двамата партньори не се изравнят на една мисловна вълна. Щом се стиковат, химията започва да работи.

Риби

Няма по-големи романтици от Рибите – Козирозите, Везните и Раците пасти да ядат! Родените от 20 февруари до 20 март са откровени до болка. Те ще ви кажат с остри думи, когато ги ранявате. Като нищо ще си съберат нещата и ще изчезнат за ден-два, когато ги подразните. От друга страна винаги ще повтарят колко ви обичат. Да, ситуацията е шизофренна. А целувката на Рибите е в състояние да завърти целия ви свят.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари