IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-напористи зодии

14 май 2019 14 50

Представителите на тези знаци не приемат отказ

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Някои хора възприемат напористите личности за нахални, но всъщност те по-скоро са уверени и изключително фокусирани върху това, което искат. Този тип личности умеят да си проправят път в живота, именно защото не се отказват никога, независимо от препятствията, които срещат.

Вярно е, че напористите хора понякога са твърде властни и натрапчиви, но пък са истински и не се преструват по отношение на своите цели и амбиции. Ето и кои са зодиакалните знаци, чиито представители най-често не се колебаят да преследват яростно това, което искат:

1. Скорпион

Скорпионите могат да бъдат изключително манипулативни и направо безмилостни. Няма нещо, което може да ги спре в това да си проправят път напред, ако трябва със зъби и нокти. Тях не ги интересува това, дали другите ще ги помислят за натрапчиви или нахални, стига крайният резултат да ги задоволява. Хората от зодия Скорпион се фокусират толкова добре върху това, което искат в живота, че няма нещо, което може да ги разсее.

2. Лъв

Лъвовете са много напористи, но по доста очарователен начин, което много им помага, тъй като хората като цяло ги харесват. Човекът от зодия Лъв е известен със завладяващата си личност и способността си да бъде лидер. Има обаче моменти, когато той демонстрира свръхсамоувереност и изглежда направо агресивен. Лъвовете са много креативни и последователни в своята настойчивост и накрая винаги получават това, което искат.

3. Телец

Телецът също е много напорист, но по един по-различен начин. Той по-скоро се придържа сляпо към нещата, които иска и няма нещо, което да го отклони от целта. Направи ли някакъв житейски или професионален избор, той никога не се замисля дали изборът е правилен или не – приема го и продължава да се бори за решението си. Упоритите Телци понякога са доста досадни за околните (особено за най-близките си), в желанието си да постигнат дадена цел.

4. Козирог

Козирозите могат да бъдат едновременно скептични и напористи, което е странна комбинация. Упоритостта на хората от този знак не им позволява да се отказват, докато не си проправят път напред в живота, дори ако пътят им е пълен с трудности и отрицание. Те са свикнали да се борят за да получат, това което искат и интуитивно знаят, че няма да им е лесно. Козирогът е много напорист и в желанието си неговото мнение винаги да бъде утвърдено и уважавано.

5. Близнаци

Близнаците са също доста напористи, въпреки че невинаги знаят какво точно искат. Те са изключително умели в това да си проправят път напред в живота, но го правят много по-хитро от представителите на по-горните зодии. Те владеят дар слово и знаят какво и на кого да кажат, така че думите им да имат желания за тях ефект и резултат. Те не искат да изглеждат твърде агресивни в действията си, но успяват по един забавен начин да постигнат желанията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари