IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как месецът на раждане определя характера (1 част)

18 май 2019 14 15

Кои са силните ви страни?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Знаете ли, че месецът на раждането определя характера на един човек? Всеки от нас има своите специфични черти, които до някаква степен зависят от това кога сме се появили на този свят.

Общувайки с различни хора, ние ги привличаме или отблъскваме със характера си. Понякога се чудим защо се разбираме толкова добре с човека до нас, след което се оказва, че просто сме родени в един и същи месец.

Вижте кои са силните ви страни според времето от годината, в което сте се родили:

1. Януари

Родените през този месец са умни, силни, търпеливи, амбициозни и трудолюбиви. Независимо дали става дума за проект, възложен на работа или за парти, което трябва да организирате у дома, те имат нужните организационни умения, за да се справят.

Те са тихи и често изпадат в дълбоки размишления за живота. Не са от най-разговорливите, освен ако наистина има какво да споделят с другите. Предпочитат да наблюдават нещата отстрани, да си правят заключения и да правят близките си щастливи. Обожават децата и затова са идеалните половинки за създаване на семейство. Когато става дума за вземане на решения, може да са изключително твърдоглави.

2. Февруари

Интелигентни и ексцентрични личности, те са болезнено честни спрямо другите. Държат на независимостта си и не обичат да се хвалят, което ги прави и загадъчни. Родените през февруари са лоялни към приятели и колеги, за тях състраданието не е нещо чуждо.

Тези хора предпочитат да стоят сами, отколкото сред хора. Имат философско мислене и поглед към живота. Обичат да уплътняват свободното си време с различни развлечения. Освен това са доста спокойни. Проблемът им е че са прекалено чувствителни, но трудно показват емоциите си на околните.

Езикът на тялото: Кога жената е ядосана?

3. Март

Спокойни и щедри натури, родените през този месец са създадени, за да служат на другите. Оптимизмът и решителността са в кръвта им. На тях определено може да се разчита. Резервирани към определени хора и срамежливи понякога, те все пак обичат да им обръщат нужното внимание. Но понякога объркват обкръжението си, защото са потайни.

Хората, проплакали през март, са талантливи и имат нюх за хубавата музика. Не се учудвайте, ако им изтананикате нещо и те веднага познаят песента или се научат да свирят на китара или друг музикален инструмент само за няколко дни.

4. Април

Родените през април излъчват енергия и държат на динамиката в живота. Те мислят положително за всичко, което им се случва, любящи и грижовни са. Не се страхуват от предизвикателства и смело се впускат в нови начинания. За това допринася и техният ентусиазъм.

Какво показва ръкостискането за характера ви?

Захванат ли се с нещо, тези хора го завършват докрай, без да се оплакват. Затова са подходящи за отговорни позиции. Просто понякога нетърпеливостта им изиграва лоша шега при вземането на решения.

5. Май

Ако сте родени през този месец, то пролетта е вашият сезон. Вие сте отговорни, практични и обичате да доминирате. Имате невероятно въображение и сте доста креативни.

Хората, проплакали през май се радват на малките неща в живота. Те ще обърнат внимание на цъфналото цвете в градината или на слънчевите лъчи, които галят кожата им. Могат да прекарат целия си ден сред природата, в слушане на любимата музика или готвене на любимите ястия, с които да зарадват най-близките си хора. Недостатъкът им е че са упорити и доста твърдоглави понякога.

6. Юни

Тези хора са комуникативни личности и предпочитат да се движат сред хора. Справят се по-добре в тандем, отколкото сами. Обичат да ходят на непознати места и се срещат с нови и интересни хора. Любопитството е основна тяхна черта. Видят ли нещо вкусно, задължително трябва да го опитат и научат за рецептата.

Забавни и остроумни, те се приспособяват лесно. Могат да се смеят истерично и същевременно да водят сериозни разговори на различни теми.

За останалите месеци четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари