IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стаж мечта: Безплатен престой на Малдивите

9 юни 2019 09 30

Кандидатът ще трябва да се грижи за костенурки, а всички разходи са поети от фирмата

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Стажът невинаги преминава по най-добрия начин. Налага ви се да носите кафе, да повтаряте всичко, което видите от колегите, за да го запомните по-бързо и в същото време се опитвате да не бъдете досадни. Но има някои места, които могат да предложат по-добра първа среща с професионалния живот. И ако тепърва ви предстои да изберете вашето първо работно място и все още се чудите кое да е то, нека ви представим едно доста примамливо предложение, което е много подходящо за горещите летни дни.

Луксозен хотел в Малдивите предлага стаж в своя спасителен център за костенурки. Времетраенето е две седмици през месец август. Задълженията ви включват да се грижите за обитателите на центъра като това включва хранене и чистене, да публикувате в Инстаграм и да черпите опит от ветеринарни лекари. Ще ви се наложи да присъствате на операции и медицински прегледи, както и да участвате в спасителните операции на костенурки в беда.

Всичко това ще ви излезе напълно безплатно, тъй като компанията поема всички разноски – самолетни билети, храна и престой. Ще имате уникалната възможност да отседнете в бунгало, което се намира над водата и да опитате от традиционните ястия. Щастливецът ще се възползва и от всичките привилегии, които се полагат на гостите, а именно – да се повози на корабче по залез, гмуркане и наблюдаване на делфини.

За да попаднете в списъка с кандидати, трябва да заснемете видео до 3 минути и да напишете мотивационно писмо до 500 думи, в което да обясните защо смятате, че сте подходящи за мястото. За съжаление, офертата важи само за жители на Великобритания, които са над 18 години.

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари