IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юни

7 юни 2019 06 11

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В по-благоприятна позиция са представителите на вашия знак, които имат собствен бизнес. Въображението ще ви помогне да намерите нова печеливша ниша. Останалите ще са в добро настроение, но може да ги отегчи фактът, че се налага да се съобразяват със скучни правила. За щастие, ще е за кратко, все пак предстоят почивни дни.

Телец

Успех на близките, на децата ви или добри новини ще ви осигурят добро настроение за целия ден. Ще имате желание да сте по-близо до тях и сте в състояние да го направите. Въздържайте се от скъпи покупки, към които ще ви подтикне по-скоро емоционалното състояние, а не нуждата и след време ще съжалявате за похарчените средства.

Близнаци

Усилията ви ще се увенчаят с добри резултати, особено ако сте заети в областта на услугите, дизайна, обгрижването на хора. Усещането за добре свършена работа ще ви изпълни със задоволство. Не се занимавайте с дългосрочни планове, независимо от прекрасното си настроение.

Рак

Напрежението ще спада постепенно, но устойчиво. Няма да сте притиснати от времето, помислете за подходящо развлечение в почивните дни. Вечерта останете с близките си или съвсем ограничена компания от хора, които не ви натоварват емоционално.

Лъв

Откажете се от занимания, свързани с уреждане на финансови въпроси, търсене на работа, резервиране на места за летния отпуск. В началото може да ви се стори, че всичко е наред, но скоро ще установите, че първоначалните условия са били различни от реалните. Много по-добре ще се справите с осигуряването на вещи, свързани с домашните удобства. Дребни „находки“ по магазините ще ви зарадват.

Дева

Подхождайте смело към нестандартните си идеи. Точно тях ще успеете да реализирате днес. При това, колкото „по-щуро“ ви изглежда дадено хрумване, толкова по-лесно ще се справите. А най-добре ще ви се получат онези, с които искате да зарадвате близките си.

Везни

Ще ви предложат някакво приятно развлечение и изкушението ще е твърде привлекателно, за да му устоите. Ако финансовото състояние, дори с известен компромис ви позволява, то не се лишавайте. След като възстановите силите и душевното си равновесие ще работите много по-ефективно.

Скорпион

Ще общувате с доста хора на различни теми. Ще впечатлите събеседниците си с широкия диапазон от знания и умения. Не се сърдете на капризите на близките си, те може би по този начин се опитват да спечелят вниманието ви, отделете им време.

Стрелец

Текущата работа няма да ви затрудни, но независимо от това не се ентусиазирайте твърде много и не се насилвайте да правите неща, които не са ви ясни. Ще възстановите дейност, започната преди време и претърпяла неуспешно развитие. Не участвайте в никакви експерименти.

Козирог

Дребни занимания, които са ви затруднявали ще намерят своето решение. Като цяло денят ще е успешен именно в дребните неща. За перспективните и дългосрочни задачи не се надявайте на особен напредък.

Водолей

Съобразявайте се с настроението и очакванията на околните. Особено ако предстои да сте с тях и през следващите дни. Някои реакции и изказвания може да не ви харесат, но пък ще ви дадат възможност да направите правилни заключения за хората около себе си.

Риби

Погрижете се за здравето си. Реагирайте незабавно още при първите признаци на неразположение. Може да са случайни симптоми, но може да става дума и за нещо сериозно, което ще се задълбочи, ако отложите лечението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари