IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От каква жена се нуждаете според зодията ви? (2 част)

18 юни 2019 14 50

Скорпионите копнеят за още страст

IStockphoto

IStockphoto

Жените са от Марс, а мъжете от Венера. Сигурно сте чували този израз. Както едните, така и другите имат определени изисквания за перфектна половинка, които с напредване на времето стават все повече.

Каквото и да си говорим, в днешно време е трудно да попаднеш на свястно гадже, с което взаимоотношенията ви да прераснат в нещо повече. Понякога разочарованията вървят едно след друго и човек губи надежда, че ще открие някого, с когото да бъде истински щастлив.

Астрологията дава отговор на въпросите коя е идеалната половинка за вас. След като ви представихме какво да търсят мъжете от зодия Овен до Лъв, ето малко съвети и за останалите знаци:

Девите имат нужда от независима жена

Критичните мъже от зодия Дева знаят какво точно искат от една жена. И това е независимост. Те не биха издържали с някои дами, които не разчитат само на мъжете си, а по-скоро ги привличат умните и доказали се с работата си жени, които не търсят мъж, който да ги издържа, а такъв, с когото заедно да постигат повече. Девите търсят жени, които са уверени и вървят смело напред.

На Везните им трябва балансьорка

Мъжете от тази зодия търсят жени, които се справят еднакво умело както с готвенето, така и с ръководенето на екип. Те искат да излизат с дами, чиято дума се чува от другите, но не им бива налагана. Мечтаят за жена, която да им носи баланс, спокойствие и не им натрапва вижданията си за живота.

Скорпионите копнеят за още страст

Мъжете от този зодиакален знак са много страстни и темпераментни. Те не биха си паснали с безхарактерна жена, която се примирява с всичко, което кажат и няма свое мнение. Интересуват се по-скоро от представителки на нежния пол, които ще „разпалят“ още повече техните чувства и емоции. От друга страна, Скорпионите искат жената да разчита на тях, но не на 100%.

Източник: IStockphoto

Стрелците залитат по ентусиастки

Те са привлечени от приключенския начин на живот. Харесва им да пътуват и да опознават нови места и култури. Затова имат нужда от също толкова ентусиазирана за емоции дама, която да споделя хобито им. При това тя трябва да бъде интелигентна и с изискани маниери. Въпреки по-бохемския начин на живот, когато отношенията станат сериозни, мъжът Стрелец държи на доверието и не би изневерил.

Козирогът търси общителна жена

В главата на Козирога винаги се въртят хиляди идеи, но той не може да ги сподели с всеки, за да не му ги откраднат. Той има нужда от някого, който да го „извади“ от работохолизма и да го накара да се радва на живота истински. Това може да направи една по-общителна жена, с която той може да говори на различни теми.

Водолейте имат нужда от търпелива половинка

Спокойни и уравновесени, те са идеалната половинка за много жени. Тъй като са много комуникативни, Водолеите лесно завързват приятелства и са много търсени – нещо, което предизвиква ревност във връзката. Затова мъжете с този знак търсят търпелива половинка, която ще уважава тяхното лично пространство. Гласувате ли му доверие, той ще бъде всеотдаен и няма да ви предаде.

Чувствителна спътница за Рибите

Родените по този знак имат голямо въображение. Те са големи мечтатели и не биха излизали с някого, който не ги разбира. Спътницата на Рибите трябва да е чувствителна и любвеобилна, както и търпелива, за да изтърпи смяната на неговите настроения. Също така не бива да е конфликтна, защото мъжете не понасят конфликтите, а държат на добрия тон. Когато получат грижата, за която са мечтали, те са готови да дадат повече, отколкото искат да получат от жената до себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

El Bulgaro ( преди 4 години )
"Жените са от Марс, мъжете от Венера...." хм, не беше ли обратното?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар