IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 юни

25 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Силите ви са достатъчни, опитайте се да ги разпределите правилно. На моменти ще попадате в противоречиви ситуации, в които ще ви навреди не толкова импулсивността ви, колкото ненавременната намеса на някой от присъстващите. Не разпилявайте вниманието си в разнопосочни дейности.

Телец

Развитието на събитията на моменти ще ви принуждава да бързате, което вие никак не обичате, и няма да ви е приятно. Реагирайте с чувство за хумор и се постарайте да се приспособите своевременно към ситуацията. Нормално е, че ще се чувствате несигурни, но пък ще имате възможност да коригирате грешките си, ако случайно допуснете такива.

Близнаци

Повече от веднъж ще попаднете в нестандартна ситуация, но това по-скоро ще ви ентусиазира, отколкото да ви смути. Ще се справите, благодарение на гъвкавата си мисъл и безпогрешна интуиция. Само внимавайте да не се отзовете в ролята „слуга на двама господари“ и вместо двойна печалба да претърпите двойна загуба.

Рак

Задачите, които ви поставят ще са ви ясни, колкото и да са трудни, но ще ви е трудно да изберете подходяща стратегия за изпълнението им. Не се колебайте твърде много, ситуацията ще е динамична, някой може да ви изпревари и да „обере лаврите“ преди вас.

Лъв

Нищо няма да е абсолютно сигурно. Даже схеми, които ползвате с години, може да се окажат подвеждащи. Подхождайте предпазливо към иновациите. По-добре бавно, но сигурно, отколкото бързо, но погрешно.

Дева

Не се натоварвайте с непосилно много работа. В началото на деня всичко може да ви се струва лесноизпълнимо, но когато наберете инерция, ще установите, че сте подценили подробностите. Опитайте да си осигурите сътрудничество, ако не искате в края на деня да се чувствате като „изцеден лимон“.

Везни

Спазвайте правилата и търсете баланс между своите и чуждите интереси. Вероятно на моменти ще се наложи да се съобразявате с чужда воля. Направете го без коментар, особено ако от това зависи крайният резултат от работата, с която ви е възложено да се справите.

Скорпион

Заради техническото оборудване, с което си служите може да се наложи да усвоите нови знания. Времето ще ви притиска, но колкото по-задълбочено ги проучите, толкова по-малко проблеми ще имате в процеса на работа. Бъдете внимателни, ако инструкциите не са на родния ви език. Заради грешка в превода може да изпаднете в леко комична, но не и безопасна ситуация.

Стрелец

Оптимистични сте и подценявате затрудненията. Ще имате възможност за избор дали да се захванете с една задача или с друга. Преценете си силите и не се опитвайте да правите две неща едновременно. Ако действате последователно вероятно ще се справите в предварително уговорения срок.

Козирог

Наблюдавайте внимателно обстановката около себе си и се опитвайте да спазвате доколкото е възможно установения етикет. Някой ще ви отправи уж невинна шега с цел да ви извади от равновесие и да ви злепостави. Не е препоръчително да уговаряте сделки със скъпо движимо и недвижимо имущество.

Водолей

Има дни, в които и добрите, и лошите намерения все „водят към ада“ и колкото човек е по-старателен толкова по`удря „на греда“. Възможно е днес, въпреки усилията ви, непрекъснато да „настъпвате мотиката от погрешната страна“. Приемете го с чувство за хумор и помислете не как да се справите най-лесно, а как да се измъкнете от проблемите най-бързо.

Риби

Намалете активността. Не се поддавайте на спонтанния порив да свършите всичката днешна работа, че и да наваксате пропуснатото. В края на деня ще установите, че е било само загуба на време, а вместо това сте могли да прегледате още веднъж постигнатото до момента и да направите полезни корекции.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари