IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кредитни карти First Lady – управлявайте парите си със стил

9 август 2019 10 30

За историята на първата кредитна карта и как в днешни дни тя се е превърнала в подкрепа и начин на живот за съвременната жена

Снимка: PR

Снимка: PR

Питали ли сте се как е създадена първата кредитна карта?

Бихте ли предположили, че идеята за нея се „ражда“ през недалечната 1949 г. по време на бизнес вечеря? Това се случва в нюйоркския ресторант Majors Cabin Grill, където Франк МакНамара установява, че е забравил портфейла си и гарантира плащането с подпис върху салфетка. Така е осъществено първото безналично плащане в света, а година по-късно се появява и първата кредитна карта с логото на Diners Club International.

Днес същото име – Diners Club®, помага на милиони хора по света да осъществяват мечтите си и своите бизнес планове.

България е една от страните, в които американската компания Diners Club International упражнява своята дейност и всеки желаещ може да заяви подходящата за себе си кредитна карта Diners Club®.

За да бъде още по-добра тази новина, от Diners Club Bulgaria са създали няколко продукта, изцяло насочени към нуждите на съвременната жена, защото в днешния динамичен свят всяка дама, независимо от социалния и семейния си статус, има нужда от продукт, който да ѝ дава възможност за безпроблемно пазаруване, сигурност и възможност да управлява парите си със стил.

И докато шопингът винаги е бил пресечна точка за дамите, в последните години друга важна движеща сила е и липсата на време. Точно в този момент на помощ идват кредитните карти First Lady Pink и First Lady Red на Diners Club Bulgaria – защото какво по-добро средство в борбата с дефицита на свободно време от карта, даваща възможност за пазаруване лесно и бързо в интернет, без допълнителни разходи/такси и с отстъпки до 30 % в над 400 търговски обекта в цялата страна.

Пазаруването без такси при търговци в страната и чужбина е предимство, което обаче придобива още по-висока стойност, когато тези покупки носят и допълнителен бонус, а именно участие в cashback програмата на Diners Club Bulgaria, което е напълно безплатно и автоматично.

От Diners Club Bulgaria са помислили и за взискателните, и заети дами и са добавили безплатни Concierge услуги – личен асистент, който е на разположение на клиентите 24 часа, 7 дни в седмицата, за да изпълни всички техни изисквания и поръчки.

Консиержът (concierge) ще Ви отмени в избора и покупката на подарък за любим човек и приятелка, ще организира Вашето бизнес пътуване или мечтана почивка, ще се погрижи за вечерна резервация в любим ресторант или просто ще осигури билети за развлекателна кино вечер.

И ако всички тези привилегии Ви се струват малко, ще добавим, че дамите, притежаващи кредитни карти First Lady Pink и First Lady Red, издавани единствено от Diners Club Bulgaria, имат предимството да се възползват от услугата Mastercard Fast Track на летище София – Терминал 2. Благодарение на нея те преминават още по-бързо и удобно през първа проверка на лични документи и приоритетна лента за проверка на багаж. А след това всяка дама може да се наслади на оставащото ѝ време до полета – с освежаваща напитка в ръка, благодарение на програмата за посещение и консумация на летищни салони по целия свят.

За да е сигурно Вашето лично или бизнес пътуване, всяка дамска карта разполага със застраховка „Пътуване в чужбина“ с покритие до USD 35 000 и допълнителна застраховка „Рак на гърдата“.

Бонус програмите и привилегиите за „клуба на Първите дами“ не се изчерпват дотук. Всяка година Diners Club Bulgaria организира редица специални „клубни“ партита за своите картодържатели. В зависимост от формата на събитието, дамите, притежаващи Diners карта, имат възможност да се възползват от редица привилегии и комплименти, сред които: presale вечери с ексклузивни отстъпки, кино „Ladies Night“ и др. А за всички дами, интересуващи се от мода и последните тенденции, се организират представяния на последните колекции на световни брандове.

Снимки от светските събития можете да разгледате в Instagram и Facebook – каналите на Diners Club Bulgaria.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Биляна ( преди 4 години )
Съвременната жена е силна, независима, работеща, тези кредитни карти и прилягат перфектно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Desbes ( преди 4 години )
Не знаех, че Diners седят зад първата кредитна карта в света , впечатляващо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар