IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които харчат много пари

17 август 2019 14 15

Те трудно могат да спестят

IStockphoto

IStockphoto

Случвало ли ви се е да вземете заплата и след няколко дни отново да сте на червено? Да, всеки има такива моменти, а те са чести, ако човек не може да си прави сметка. Според астрологията, има хора от определени зодии, които просто са родени със способността да харчат. Те трудно могат да отидат на море и да се върнат с пари, защото спестяването не е в кръвта им.

Разпределянето на средствата в семейството е важна и отговорна задача. Обикновено с нея се занимават жените, но има и много мъже, които могат да се справят. Ако гаджето ви крие пари от вас или си търсите идеалната половинка, ето представителите на кои пет зодии харчат много и не могат да управляват парите си добре:

1. Стрелец

На тях смятането не им е най-силната страна. Хората, родени под знака Стрелец работят усилено и знаят как да печелят пари, но им е трудно да ги заделят за нещо смислено. Те предпочитат да поддържат нивото си като си купуват придобивки, за които нямат възможност или заради които ще пренебрегнат някой друг разход. Те не купуват по приоритет. Хареса ли им нещо, ще дадат последните пари, само и само да го вземат.

2. Риби

Още от малки те са доста разточителни. Рибите никога не смятат в магазина. Имат ли определена сума, трябва да я похарчат цялата. Те никога не могат да спестят, защото обичат да си купуват непотребни неща или да „разпускат“ пазарувайки. Вследствие на това те винаги са без пари до заплата и се налага да взимат назаем.

3. Водолей

За хората от този знак парите не са най-важното. Те нито се стремят да бъдат богати, нито да спестяват за определена покупка. Разликата от по-горните зодии е, че Водолеите харчат парите си за неща от първа необходимост, а за останалото разчитат на подаянията на другите. Те не изпитват неудобство, ако останат без пари и някой им даде.

Финансовите теми, които трябва да обсъдите преди брака

4. Везни

Представителите на тази зодия имат творческо мислене и винаги са над нещата. Живеят на принципа „Обущарят ходи със скъсани обувки“ и не са от хората, които живеят, за да печелят още и още. Затова материалните придобивки не са основната им цел. Тях ги вълнува тяхното емоционално и духовно израстване, което може да се получи и без кой знае колко средства. Те живеят ден за ден и затова не могат да спестят.

5. Близнаци

Както знаете, в тях живеят две личности. Едната силно иска да задели някой лев за сметките, докато другата обмисля как да ги похарчи най-ефективно. Близнаците не могат да управляват отговорно семейните сметки. Доберат ли се до повече пари, те ще ги похарчат без да им мигне окото. После може да съжаляват, но важното е, че са задоволили моментната си потребност. Това им създава конфликти с околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари