IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние в Риби: Четирите зодии, на които ще повлияе

11 септември 2019 17 50

Тази фаза на Луната е на 14 септември

Снимка: Pixabay

Пълнолунието винаги влияе по различен начин на всеки. Този месец то се пада на 14 септември и, според астролозите, неговото въздействие ще се отрази по-силно на четири зодии от зодиака. Предстои промяна в настроението и състоянието на представителите на тези знаци, за които трябва те добре да се подготвят.

През септември, пълнолунието ще има и малко по-силно влияние, тъй като се пада и в последната седмица на лятото, когато сме по-близо до есенното равноденствие. През този период ще приемате ситуацията около вас по-дълбоко и е вероятно да почувствате неистовото желание и да поплачете.

хороскоп

Тъй като в момента Слънцето се намира в знака Дева, ще усетите контраст между това, което иска сърцето и това, което желае разумът. Хубаво е да отделяте повече време за себе си и да се отдадете на лека почивка.

Четири знака ще бъдат под най-силното въздействие на Луната. Те трябва да се подготвят за един емоционален период, в който ще бъдат изправяни пред трудни решения.

Близнаци

През този период ще бъдете подложени на допълнителен стрес на работното място. Опитайте се да обърнете повече внимание на себе си и дори помислете за отпуск. Вие сте много амбициозни и когато не виждате същите усилия от колегите си, това ви пречи на работния процес.

хороскоп

Важното е да се отървете от стреса, дори това да означава да напуснете офиса за няколко дни. Скоро всичко ще се нареди и вие отново ще блеснете с интелекта и способностите си.

Дева

При вас влиянието на пълнолунието ще се усети най-много в любовния ви живот. Фазата на Луната е в противоположния ви знак – Риби, което ще причини вълна от емоции. Ще бъдете изправени пред дилема дали да отделите време на половинката си, или да помислите за работата.

хороскоп

Опитайте се да балансирате нещата и да не фокусирате цялата си енергия само в един аспект. Преценете колко време да отделите на любовта, за да може да оползотворите и останалите възможности, които ще се открият пред вас.

Стрелец

Ако успеете да подредите добре ангажиментите си, това пълнолуние ще се окаже много добро за вас. Ще имате промяна в начина си на мислене и в плановете ви за бъдещето. Важно е обаче да намерите равенството между работата и личния живот, за да имате време и за себе си.

хороскоп

Не прибързвайте с решенията, а си отделете време да погледнете ситуацията и от друг ъгъл. Поставете себе си на първо място, за да успеете да промените ежедневието си към по-добро и дори по-вълнуващо.

Риби

През този период забравете за другите и обърнете внимание само на себе си. Всеки знае, че обичате да угаждате на околните, но сега е време да оставите техните нужди на заден план. Опитайте да се контролирате нервите си, дишайте дълбоко и се насладете на момента.

хороскоп

Не обмисляйте твърде много случващото се около вас, а се пуснете по течението. Този път застанете вие в центъра на вниманието и покажете на хората какво притежавате и какво можете. Не прекарвайте времето си в притеснение за другите, а просто се забавлявайте.

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари