IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жена влезе при лъвовете в зоологическа градина в Ню Йорк

6 октомври 2019 14 00

Тя публикува видео в профила си в Instagram

Снимка: Pixabay

Посетителка на зоологическа градина в Ню Йорк реши да се сближи с животните доста повече от позволеното. Жената, наричаща себе си Кралица Императриса Мая Лари прескочи оградата на лъвовете и влезе при големите котки, застрашавайки живота си.

Видео от преживяването публикува самата тя в профила си в Instagram. На него се вижда как жената съвсем спокойно прескача огражденията и се озовава очи в очи с животното. То първоначално е озадачено от новия си гостенин, след което, за щастие, губи интерес.

На видеото се чува и глас, който казва на Мая Лари, че това, което прави е забранено. В отговор, тя просто казва „Искам да съм близо до него, съжалявам“. След като прескача, тя започва да маха към лъва и да му говори. 

От зоологическата градина заявиха пред CNN, че са подали оплакване към полицията и заявяват, че ситуацията е можела да има съвсем друг развой. „Бариерите и забраните са направени, за да пазят както посетителите, така и животните. Не толерираме такова поведение и нарушение на правилата“, се казва в официалното съобщение на зоологическата градина.

Не се знае как точно жената е успяла да премине загражденията и колко време е била при лъва. За щастие, нито тя, нито животното са пострадали при тази ситуация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Щерю ( преди 4 години )
Тая оградка от няма и метър, която жената прескача на видеото, как спира лъвовете?!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 4 години )
Тая е луда за врзъване!Да се радва, че лъвът не я е разфасовал на две на три до, като тая се прави на клоун за пред онлайн аудиторията си. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар