IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силата на естествените камъни: Тигрово око

19 октомври 2019 11 00

Кристалът привлича парите

Istockphoto

В днешно време всичко се върти около парите. Всеки от нас се труди, за да припечели някой лев, с който да изхрани семейството си. Делим се на богати и бедни, но за всеки богатството е различно понятие.

Има един естествен камък, който привлича парите и благосъстоянието – тигрово око. Според астрологията, той е подходящ за носене от представителите на знаците Близнаци, Лъв, Скорпион, Козирог и Водолей. Като амулет, той привлича материалните придобивки и носи успех в бизнеса и новите сделки.

Камъкът има специфични ивици в кафяво, охра, керемида и жълто. Прилича много на котешки очи, откъдето идва и името му. Основният му елемент е Огън.

В миналото лечителите използвали често тигровото око, защото смятали, че в него се отразява слънцето и лъчите имат лечебна сила. Те вярвали, че предпазва от зли сили.

колие с тигрово око

IStockphoto

Подобно на други лечебни кристали, той има способността да премахва негативната енергия от тялото и повишава концентрацията. Ако се носи като талисман, то това не бива да бъде всеки ден, а периодично. Това помага при лошо настроение, депресии и проблеми с паметта. Освен това е ефикасно средство за повишаване защитните сили на организма през грипния сезон.

Според китайския зодиак: Кой кристал ви носи късмет? (1 част)

Смята се, че тигровото око е кристалът на емоционалните хора и контролира гнева на онези, които често изпитват ревност към половинките си.

Друга полза на камъка е, че поставяйки го в дома или носейки го със себе си, човек се тревожи по-малко за здравословни проблеми и не изпитва силен стрес.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари