IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домовете в астрологията: Втори и трети

16 октомври 2019 17 50

Те са от значение за изготвяне на хороскопа

Istockphoto

Астрологията е сложна наука, чрез която всеки може да научи интересна информация за себе си и своите близки. При изготвяне на един хороскоп, са нужни данните на човек като рождена дата, месец, година, както и точния час.

За да бъде по-точна прогнозата, се разглежда по-подробно зодиакалният кръг, който е разделен на 12 дома. Всеки е свързан с конкретна сфера от живота и има своето влияние.

След като ви разяснихме какво е значението на първи астрологичен дом, ето повече информация и за следващите два:

Втори

Домът на ценностната система

Там попада знакът Телец, чийто управител е планетата Венера. Този дом се свързва със самопреценката на всеки от нас. Освен това отговаря за материалните придобивки, способността на хората да печелят и управляват парите си, както и вродените таланти на представителите от зодиака.

Домовете в астрологията: Първи

Тук попадат и отношенията между майка и дете, които са много важни за формирането на характера.

Трети

Дом на ума и общуването

Свързва се със зодия Близнаци, която се управлява от Меркурий. Той отговаря за средата, в която живеем и способността ни да общуваме с хората. В това число влизат начинът на мислене, възприятието за света, коефициентът на интелигентност, както и комуникацията с най-близките.

Трети дом описва връзката на детето с околната среда и неговото адаптиране към нея.

Кое е щастливото ви число според зодията?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари