IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Twitter жужи: Принц Уилям наруши „джентълменския код“

18 октомври 2019 10 30

Феновете следят под лупа кралската двойка в Пакистан

Снимка: Getty Images

Официалното кралско турне на принц Уилям и съпругата му Кейт в Пакистан не минава съвсем гладко, поне според почитателите на двойката, които ги следят под лупа.

Дворецът Кенсингтън нарече настоящата обиколка на двойката една от най-трудните с оглед на политическата ситуация в региона.

В социалните мрежи отправиха критики към Уилям, че игнорира така наречения „джентълменски код“.

Във вторник херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха на официална среща в Рикшоу. Бдителни фенове забелязаха, че принц Уилям не подаде ръка на жена си докато слиза от рикша.

„Уилям би могъл да бъде джентълмен и да помогне на Кейт да слезе от рикшата“, „Истинският принц винаги отваря вратата на принцесата си, без значение дали става въпрос за рикша или врата на кола“, гласят част от коментарите.

Херцогинята на Кеймбридж също изпадна в конфузна ситуация още в първия ден на обиколката. Кралската двойка отиде на посещение в едно от обществените училища в Исламабад. Те бяха посрещнати от войник, който се ръкува с принц Уилям. Кейт също протегна ръка за ръкостискане, тъй като според официалния протокол войникът първо трябва да поздрави нея. Съпругата на Уилям обаче прекара няколко неудобни секунди с протегната ръка.

Междувременно модните наблюдатели отбелязаха появата на Уилям в пакистански национален костюм от шерван от местния дизайнер Наушемиан.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари