IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние в Скорпион: Какво да очаквате?

27 октомври 2019 17 00

То ще настъпи на 28 октомври

Istockphoto

Случайност или не, точно след деня за гласуване на местните избори, у нас ще настъпи новолуние в Скорпион. Точно в 05:39 часа на 28 октомври, стартира мощна трансформация, която ще ни донесе стрес и напрежение.

На много хора новолунието ще донесе ново начало – точно в понеделник, който е първият ден от седмицата. То няма да бъде поставено лесно, защото Меркурий забавя хода си и в края на месеца става ретрограден. Въпреки това, не бива да се тревожите – ако работите по-усилено и направите някои промени в своя начин на мислене и поведение, ще пожънете успех.

И тъй като пълната луна ще бъде в знака Скорпион, 28 октомври ще премине гладко за представителите на този знак. Но за останалите положението няма да е същото. От една страна те трябва да бъдат по-смели и да действат, за да осъществят плановете си, но от друга ги очаква неуспех и разочарование.

Какво да очакват различните знаци?

Хората със зодия Овен, Лъв и Стрелец не бива да влизат в конфликти. Астролозите препоръчват да се концентрират върху задълженията си в дома и на работното място, като не обръщат внимание на коментарите на околните, които целят да ги ядосат или злепоставят.

Представителите на знаците Телец, Дева и Козирог не бива да надценяват възможностите си по време на новолунието. За да не си докарат излишен стрес, е по-добре да действат по план и да не правят нищо импулсивно.

Коя планета управлява вашата зодия? (1 част)

Има голяма вероятност миналото да връхлети с пълна сила в живота на въздушните Близнаци, Везни и Водолей. Те не бива да се разчувстват и да се връщат назад, нито да разговарят с хора, с които вече са приключили, иначе ще имат повече тревоги. Родените с тези зодии трябва да обърнат повече внимание на себе си на 28 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари