IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

28 октомври 2019 11 20

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 28 октомври –3 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Искате ли да реализирате поне едно свое съкровено желание? Ще е лесно през тази седмица. Бъдете активни. Бъдете старателни. Усилията, положени сега ще дават плодове дълго време. Успоредно с това мислете и за здравето си и разпределяйте силите равномерно. Лесно ще усвоите всякакъв вид нови знания. Ако има възможност да участвате в някакво обучение, направете го. Ще се срещнете и с нови хора, които ще ви изненадат приятно.

Телец

В последните дни на месеца напрежението ще се покачва и няма начин да не почувствате натрупаната умора. На моменти тонусът ви ще е занижен, концентрацията ще е трудна, работоспособността недостатъчна и ще се почувствате недоволни от себе си. Не бъдете прекалено самокритични. Ако имате възможност да излизате редовно сред природата, дори за малко, правете го. Но ако нямате, то осигурявайте си достатъчно сън, за да не отслабите имунната система. Не всички събития ще се случват според очакванията ви, но това не бива да е повод за песимизъм. Въздържайте се от важни решения в дните, когато емоциите преобладават над разума.

Близнаци

Наблюдавайте физическото и психическото си състояние. Опитайте се през тази седмица да си дадете сметка какво можете, какво искате и какво пропускате. Имате ли вредни навици, как ви действат и бихте ли желали веднъж завинаги да се разделите с тях. Отговорите на тези въпроси ще значат много и ще ви подскажат какво трябва да е поведението ви и кои са най-важните цели. В професионален план промени не се очакват, но не стоят така нещата с личните отношения. При тях ситуацията ще е динамична и ще зависи почти изцяло от тактиката, която прилагате. Бихте могли както да спечелите вниманието на личности, които ви интересуват, така и да ги разочаровате от себе си.

Рак

Изключително благоприятен период що се отнася до професионалното ви развитие. Ще можете да разгърнете професионализма си убедително. Ще намерите оригинални решения на поредица сложни ситуации, което няма да остане незабелязано за колегите и шефовете ви. Проявете благосклонност към по-неопитните от вас. Съдействайте им, когато се налага, при това без да очаквате аплодисменти и овации. Слабо място ще са личните ви отношения. Преценявайте думите и действията си, за да не засегнете нечие самочувствие и достойнство. Всяко погрешно изказване ще се върне към вас като бумеранг и то от хората, от които най-малко го очаквате.

Лъв

Приемете, че тази седмица ви се дава като награда, като период за коригиране на грешките. Както вашите, така и чуждите. Ако сте направили нещо нередно, ако чувствате, че поведението ви спрямо някого не е било правилно, намерете сили да се извините. И обратно. Ако някой ви потърси, за да подобри отношенията си с вас, приемете го. Дайте възможност и на себе си, и на околните да се чувстват пълноценни. В същото време ще сте много работоспособни и в състояние да се концентрирате върху задълженията си бързо и трайно. Ще напредвате с бавни темпове, обаче не искайте повече. И това ще е достатъчно, за да се убедите, че животът ви е пълноценен.

Дева

Затрудненията, с които ще се наложи да се справите през тази седмица ще са свързани предимно с личния ви живот. Ще трябва да промените някои дребни елементи от динамичния си стереотип, да преодолеете собствените си задръжки и едновременно с това да осъзнаете, че част от правилата, с които се съобразявате са ненужни и ограничават инициативата ви неоснователно. Що се отнася до професионалните ви изяви, те ще са пълноценни. Ще повишите знанията си и ще добиете допълнителен опит. Ще намерите начин да подобрите статуса си като цяло и да заличите ефекта от предишни неуспехи.

Везни

Интересни варианти и предложения, свързани с професионалното ви развитие ще се появят през тази седмица. Ще са с добри перспективи, но това не означава, че ще са лесни. Бъдете готови да мислите бързо и да реагирате сдържано. Ако сте последователни ще се справите със затрудненията, които ще изникват на моменти. Най-важното условие е да не губите присъствие на духа. Със сигурност ще получите подкрепа както от близките си, така и от влиятелни приятели. Преди много силно да си пожелаете нещо помислете не само за положителните, но и за отрицателните последствия от реализацията на желанието ви.

Скорпион

Събитията през следващите дни ще са нееднозначни, ще са важни за вас и ще оставят трайна следа в съзнанието ви. Ще е нещо като довършване на един етап и започване на следващия, който ще служи за надграждане на постигнатото. Предстоят новости, чието предназначение е да ви мотивират и да повишат увереността в собствените ви сили. Ще получите висока оценка на способностите си, ще постигнете хармония със собственото си „аз“ и ще се освободите от вътрешното си напрежение. Използвайте свободното време предимно за себе си. Погрижете се както за физическото си развитие, така и за духовното си надграждане. Всяко начало, колкото и да е обикновено, ще ви зарадва.

Стрелец

Отношението ви към фактите и събитията през тази седмица ще е по-различно от досегашното. Няма да сте толкова категорични по някои теми, но пък и няма да сте податливи на манипулации. Ще сте много по-отворени за чуждото мнение, по-малко спонтанни и по-дълбокомислени. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще намерите общ език дори с хора, които умишлено сте отбягвали. Ще разширите влиянието си почти неусетно, но също толкова неусетно ще се натоварите с допълнителни отговорности. В състояние сте да се справите, така че действайте смело, но с умерено темпо.

Козирог

Доста новости ще ви изненадат през тази седмица. Постарайте се да ги приемете спокойно. Обмисляйте реакциите си, не се противопоставяйте открито, независимо че случващото се в някои случаи няма да ви харесва. Ще ви е нужно време, за да анализирате причините, следствието, ефекта. Да осъзнаете дали събитията са случайни или всъщност съвпадат с желанията ви. Ако преценката ви за собствените сили е обективна най-вероятно ще напреднете в трасираната от вас посока. Вслушвайте се в чуждото мнение и не преувеличавайте значението на трудностите.

Водолей

Предстои интересен период. Преживяванията хем ще ви харесат, хем ще са полезни. Ще се наложи да се справите с огромен информационен поток. Не е изключено да получите прекрасната възможност за участие в някаква форма на обучение – курс, семинар, обмяна на опит, дискусия. А не е за пренебрегване и другият вариант, че вие ще сте в ролята на ментор, наставник, лектор. И в двата случая ще ви е необходима старателна подготовка, за да не разочаровате нито себе си, нито останалите участници. Разбира се, че не всичко ще е идеално, „гореща зона“ ще са личните отношения. Прекалената заетост ще снижи прага на търпението ви и е възможно да се стигне до словесни престрелки с близките. Помислете доколко претенциите им са основателни преди да им се противопоставите.

Риби

Ще е малко трудно да си създадете точна схема за действие през тази седмица. Колкото и ясни да са намеренията ви, условията за реализацията им ще са свързани с участието на външни фактори, които за съжаление често ще се оказват непредвидими. Мисълта, че на моменти ще се налага да действате „с вързани ръце“ в известна степен ще блокира инициативата ви. Постарайте се да преодолеете негативизма и да запазите увереността в собствените си възможности. В края на седмицата „пъзелът ще се подреди“ и то по начин, който напълно ще ви устройва. И за пореден път грижата за здравето трябва да е на първо място. Времето е неустойчиво, подбирайте не само облеклото и обувките, но и храната си. Признаците на физическо неразположение може да са в резултат не само на вирусна инфекция, но и на хранително отравяне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари