IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 ноември

5 ноември 2019 08 39

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дейности, които преди известно време са останали неясни, недовършени, създавали са затруднения пак ще придобият актуалност и… ще бъдат свързани с още повече затруднения. Може да се наложи да работите под външен натиск или при неблагоприятни условия. Отстоявайте позицията си по възможност без прекалени емоции.

Телец

В състояние сте да се концентрирате, да работите задълбочено и да се изолирате почти изцяло от влиянието на околните. Обстановката около вас, между впрочем, ще е нещо като втора част от „СумИтоха“ на Радичков. А вие, за всеобщо учудване, ще свършите два пъти повече работа от обикновено с пет пъти по-малко нерви от обикновено. Не за друго, ами за да докажете за пореден път, че когато искате, можете.

Близнаци

Ще получите комплексни резултати от усилията, вложени в работата ви през последните няколко дни. Дозирайте натоварванията и не се наемайте с повече, отколкото можете да свършите. Преценявайте възможностите си обективно, за да не се налага да променяте обещаните срокове.

Рак

Интуицията ви е силна, а търпимостта – незначителна. Ще разберете кой ви пречи (или се опитва да го прави) без особени усилия, но ще ви е нужна много дисциплина, за да овладеете реакциите си и да не се стигне до открит конфликт. В момента нямате нужда от разправии, а от време за наблюдение. Коментирайте въпроса, когато разполагате с неоспорими аргументи.

Лъв

Следвайте обичайните си задължения и не надвишавайте правомощията си, дори когато забележите, че някой не се справя добре или работи само колкото да му мине времето. Всяка ваша забележка може да се върне като бумеранг и няма да разполагате с реална възможност да се защитите. Наблюдавайте състоянието на финансите си.

Дева

Намалете както инициативата, така и активното си участие в общи колегиални дискусии. Ще се разгорят спорове абсолютно различни от основната тема и разговорът ще се превърне в махленска разправия. Ще си спестите неприятности, ако се дистанцирате.

Везни

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Бъдете предпазливи и наблюдателни, дори когато се намирате в големи магазини и супермаркети. Може да попаднете на инцидент с прояви на агресия, който дори и да не ви засегне физически ще ви развали настроението задълго.

Скорпион

Спазвайте правилата. Дейности, свързани с намеса на държавната администрация може да стигнат до „задънена улица“. Няма да напреднете, ако разчитате на речеви престрелки. Търсете решението на проблема в нормативната уредба и действайте опирайки се на законовите изисквания.

Стрелец

Емоциите ви днес може да се окажат взривоопасни. В състояние сте както спонтанно да се ентусиазирате върху откровена глупост, така и светкавично да се ядосате от дребна неприятност. И в единия, и в другия случай прибързаните ви решения ще са еднакво вредни, така че „охладете страстите“ и следвайте разума.

Козирог

Доста съобщения ще получите в днешния ден като повечето ще са свързани с личния ви живот. Не всички ще ви харесат, но преди да решите как точно да реагирате е желателно да проверите истинността на информацията. Направете го директно, а не чрез свързващи звена.

Водолей

Въздържайте се от участие в граждански инициативи, където е ясно, че градусът на напрежението е висок и ще се покачи още. Намерете си надежден спътник, ако се налага да посещавате криминогенни райони в тъмната част на денонощието. Не носете в себе си големи парични суми и ценни предмети.

Риби

Бъдете внимателни, ако работата ви е свързана с експерименти на техника, технологии, опасни вещества. Спазвайте инструкциите за безопасност. Избягвайте шофирането по време на трафик и при лоши климатични условия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари