IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние в Телец – довършете започнатото

11 ноември 2019 17 50

Ето как ще ни се отрази

Istockphoto

Големи трансформации очакват представителите на някои зодии в следващите дни. Причината е пълнолунието в знака Телец, което ще настъпи в 15:37 часа на 12 ноември. С него ще сложим край на промените, продиктувани от Новолунието в Скорпион.

През уикенда много хора са имали проблеми със съня именно заради по-пълната Луна. Тя се намира в опозиция със Слънцето в знака Скорпион, което е причина за обърканост и повишена чувствителност. Ето защо времето до 13 ноември ще е напрегнато за мнозина.

Астролозите съветват в деня на пълнолунието и на следващия, да не стартираме нови начинания, а по-скоро да се ориентираме към успешното завършване на започнатото или плановете, оставени на опашка. А всички знаем, че Телците са майстори в това да отлагат някои неща с дни.

До 13 ноември не бива да действаме импулсивно, защото има риск от финансови загуби и разочарования. При някои не е изключено нагнетяване на напрежението в семейството и работата. Подобно на други явления, пълнолунието в Телец ще накара хората да се замислят за връзката им с най-близките и техния принос за благото на семейството.

Как ще се отрази пълнолунието на отделните зодии?

Освен че ще повлияе на Телците, небесното явление ще засегне в голяма степен и хората, родени под знаците Скорпион, Водолей и Лъв, както и на тези с такъв асцендент. Те ще се лутат между това, което Слънцето ги кара да правят и онова, което иска сърцето (под въздействието на Луната).

За Девите и Козирозите се очертава благоприятен период за намирането на подходящ партньор. Те не бива обаче да пренебрегват заръките на астролозите и да действат импулсивно. Въпреки романтиката, която ще витае около тях, не бива да бързат с действията.

Родените под знаците Везни и Близнаци ще имат финансови проблеми. Нестабилността, започнала преди пълнолунието, ще им донесе известни главоболия, ето защо трябва да внимават с харчовете. Телците и Овните пък ще се занимават с имотни сделки и недовършени семейни въпроси, които трябва да разрешат, за да продължат напред.

Докато за Раците и Рибите, пълнолунието ще разбърка чувствата и мислите им така, че ще загубят почва под краката си. За да се справят по-лесно с объркаността, се нуждаят от релакс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари