IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да си изпиеш килограмите – новата мода в Дубай

23 ноември 2019 10 00

Бар в Дубай с интересна инициатива

Снимка: iStock

Заведенията по света се опитват всячески да привлекат клиентите към себе си. Затова те им предлагат различни промоции, които ще успеят да ги накарат не само да влязат в бара, но и да останат задълго там. Така се появяват т.нар. Happy Hour, Ladies' night и още много други, в които питиетата са на изключително ниски цени.

Едно място в Дубай обаче реши съвсем да се разграничи от своята конкуренция. Fusion Club предлага промоция, в която жените получават безплатни питиета на база на теглото си. Според самия бар, колкото повече тежите, толкова повече напитки получавате.

бар-istock

На входа на заведението има кантар, на който всяка жена може да се премери и да участва в промоцията. Ако пък не желаете всички да узнаят теглото ви, тогава можете просто да напишете килограмите си на лист хартия и да го дадете на бармана.

„Въпреки че имаме кантар на входа, не задължаваме гостите ни да потвърждават теглото си“, казва мениджърът на хотела, в който се помещава барът. Сделката е следната: За всеки килограм жените получават по един дирхам. Например, ако тежите 70 килограма, ще бъдете възнаградени с безплатни питиета, на стойност 70 дирхама.

Мениджърът на хотела Анил Кумар споделя пред Insider, че целта на бара е да бъде коренно различен от своите конкуренти. „Това, което искаме е да се разграничим от конкуренцията в опит да накараме гостите ни да се чувстват добре“. Той добавя, че искат да накарат жените и техните приятелки да разберат, че понякога е добре да натрупаш няколко килограма.

бар-istock

Няколко от медиите в Дубай споделят, че промоцията е предизвикала различни реакции у клиентите. Кумар обаче твърди, че действието им е било толкова добре прието, че те са решили да продължат с инициативата до края на годината. „Не трябва да сме сериозни през цялото време. Дубай е град за забавления“, казва той пред Insider.

бар-istock

Това не е единствената промоция, насочена към жените. Преди време барът предлагаше безплатни питиета на дами, които са между 30 и 40 години.

„Мръсните тайни“ на заведенията – разкрити

Снимка: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари