IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 декември

4 декември 2019 08 50

Какво ви очаква днес, според звездите

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ударението днес ще падне върху уреждане на финансови въпроси. И то може да стане повод за разногласия в семейството или с много близки роднини. Ако сте направили някакви извънредни разходи в края на миналия месец, то сега не е изключено да се наложи да намалите текущите.

Телец

Дейности, с които не сте могли да се справите в периода на ретроградния Меркурий ще получат „зелена светлина“. Тогавашните пречки вече на практика няма да ги има, дори ако са били свързани с липса на ресурсно обезпечение. Правилните варианти ще ви дойдат направо „наготово“.

Близнаци

Част от довършените проекти ще имат нужда от корекции, а друга част ще се окаже неприложима и ще трябва да се откажете от ползването им. Няма да претърпите материални загуби, само ще сте притиснати от времето. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате, въздържайте се от екстремни развлечения.

Рак

Ориентирайте се към изпълнение на интелектуални задачи. В състояние сте да се концентрирате максимално и да забележите детайли, които при други обстоятелства не биха ви направили впечатление. В процеса на работа ще усвоите нова информация, която ще се окаже изключително полезна.

Лъв

Проверете отново сключените към момента договори и тези, които са в процес на уточняване. Потърсете практики по въпросите, с които се занимавате. Ще откриете полезни подробности, дори данни, които към момента не са популяризирани. Ще ви спестят време и усилия.

Дева

Убедителни сте и ще успеете да убедите събеседниците си във всичко, което сте си наумили. На всичкото отгоре сте и сладкодумни и в съвсем неформален, неангажиращ разговор ще научите, че някой ви лъже или се опитва да навреди на позициите ви. Ще ви подскажат и как да елиминирате въпросната личност.

Везни

Съвсем непредвидено ще се наложи да се натоварите с лидерски отговорности. Първоначално ще ви подейства леко стресиращо, но ако се мобилизирате ще се справите. Останалите членове от екипа ще покажат благодарността си по изключително мил начин.

Скорпион

Ще се запознаете с нови хора и контактът с тях ще ви даде възможност да направите някои корекции в партньорските си връзки. Споразумения, които към момента не ви удовлетворяват може да бъдат прекратени или променени. Ще сте в благоприятната позиция да диктувате условията.

Стрелец

Изненадващо може да постъпи предложение за участие в краткотрайна форма на обучение, свързана с пътуване. Не отказвайте. Ще създадете куп полезни нови професионални връзки. Ще получите оригинални подсказки как да се справите с някои тежки проблеми.

Козирог

Уреждането на важен делови въпрос ще се случи по-бързо, отколкото очаквате. Без усилия ще намерите общ език с всички събеседници, с които се налага да общувате. Ситуации, които са предизвиквали ожесточени спорове сега ще получат решение, удовлетворяващо всички участващи страни.

Водолей

Делова връзка, започната преди не повече от месец, но развила се с шеметна скорост, може да започне леко да променя характера си към романтична. Ако наистина възнамерявате да се сближите с въпросната личност, то постарайте се преди това да уредите всички финансови взаимоотношения. В противен случай, може да преживеете дълбоко разочарование.

Риби

Ако към момента сте в конфликт с някого, а причините не са ви ясни, то вземете инициативата в свои ръце. Предложете разговор в неформална обстановка. Не само ще изчистите недоразумението, но ще се сближите повече от преди и ще разберете как да не допускате подобни грешки занапред.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари