IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 януари

9 януари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще промените позицията си по въпрос, който от известно време ви занимава или ще промените параметрите на някаква своя цел. Може би метода или времето на реализацията ѝ. Ще имате възможност да покажете на какво сте способни. Успехът, към който се стремите няма да е лесен.

Телец

Човек от близкото ви обкръжение ще даде сигнал, че желае да се сближи с вас. Не е изключено въпросната личност да не ви е безразлична. При всички случаи не бива да бързате. Преценете докъде би могла да стигне връзката ви.

Близнаци

Събитията ще въздействат силно върху емоциите ви. Опитайте да се овладеете своевременно и да взимате решенията си разумно. Всичко друго би довело до дълбоко разочарование.

Рак

Ще имате прекрасната възможност да прекратите стар и доста натоварващ спор. Не я изпускайте. Проявете инициатива, няма да съжалявате. Компромисът, който направите сега ще ви се възвърне многократно.

Лъв

Печелившата ви тактика за днес е да действате с равномерно темпо. Обмисляйте всяка крачка. Анализирайте всяка подробност. Правете само онова, което преценявате като необходимо. Вероятността за грешки е пренебрежимо малка.

Дева

Доста динамичен ще е денят. По-голяма част от случващото се няма да ви засяга лично, но ще въздейства негативно на възприятията ви. Не се натоварвайте излишно. Представете си дали и как бихте се справили с всяка една от ситуациите и ще се окуражите.

Везни

Взаимоотношенията между колегите ви днес може да са доста напрегнати. Някой ще има нужда от помощ. Предложете съучастието си, но деликатно. По-добре е останалите да не разбират на чия страна сте.

Скорпион

Промените, които обмисляте ще се нуждаят от сериозна подготовка. Не започвайте нищо „на парче“. Нещата няма да се получат, ако нямате ясна концепция за крайния резултат.

Стрелец

Подбирайте правилен подход към хората, с които предстои да общувате днес. Реагирайте делово по време на деловите дискусии и любезно спрямо близките си. Разсеяни сте и ще попаднете в доста комична ситуация, ако объркате маниера на разговор.

Козирог

Следвайте плановете си в подробности. Не се отклонявайте от първоначалната цел, ако искате да постигнете изобщо някакъв резултат. В процеса на обработване на информация ще попаднете на интересни теми. Включете ги в следващия си график.

Водолей

Текущите занимания ще ви отегчат и на моменти ще ви е трудно да задържите вниманието си върху тях. За сметка на това обсъжданите около вас теми живо ще ви заинтригуват. Опитайте се да ги следите без да се намесвате, за да избегнете възможността да ви въвлекат в интрига.

Риби

Паметта и аналитичните ви способности днес са в кулминационната си точка. Върнете се към недовършените занимания или неуточнените проекти. Резултатите може да не са окончателни, но ще са окуражаващи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари