IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спонтанните мъже са по-задоволени от живота

3 юли 2013 13 30

И в леглото

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Поредното проучване, засягащо мъжкия свят, показва, че спонтанните мъже имат по-задоволителен сексуален живот и като цяло са по-доволни от ежедневието си. То е направено от Harris Interactive и Schick Hydro и обхваща 3 500 мъже на възраст между 18 и 34 години.

58 % от анкетираните господа се описват като авантюристични личности и споделят, че са доволни от игрите си под завивките. Освен това 51 % от по-екстремните личности уверено заявяват, че са по-успешни от другите на тяхната възраст, пише сп. Men's Health. Едва 33 % от „по-уравновесените" натури могат да кажат същото за себе си.

Неотдавна изследване, публикувано в Journal of Health Psychology, доказа, че екстремните спортове помагат на силния пол да засили своята мъжественост и да развие мозъка и тялото си.

Ако искате и вие да определяте себе си като спонтанна и авантюристична личност, ето откъде може да започнете – лесно и безболезнено:

1. Оставете сервитьора или готвача да избере ястието ви в ресторанта

Така ще се сблъскате с ястия, които не сте опитвал и ще разширите вкусовите си предпочитания. Може и невинаги да сте изненадани приятно, но пък не ви пречи да опитате поне няколко пъти. Така, с нещо дребно, ще се научите да рискувате и в други насоки.

2. Хванете пътя инцидентно

Резултатите от проучването на Harris Interactive показват, че дори едно малко пътуване до друг град в последния момент и напълно непредвидено, карат мъжа да се чувства щастлив, по-уверен и по-удовлетворен.

Адреналинът и новите изживявания са подправката, която ще направи живота ви по-пикантен и цветен.

3. Казвайте по-често „да"

Изберете си един уикенд, в който да казвате възможно най-често „да". Мъжете, които показват ентусиазъм по-често, са по-щастливи (79 % от анкетираните). Така ще сте „принудени" да правите постоянно различни, а понякога и нови неща. Ще рискувате да опитате нещо ново! А спонтанните решения ще ви подготвят по-добре за неочакваните обрати в живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари