IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прекалено потене

2 август 2012 10 00

Какво трябва да направите, ако имате такъв проблем?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

На всеки може да се случи да се изпоти от напрежение, докато е на важна среща, например. Ако се потите всеки ден и то по много, тогава трябва да се консултирате с лекар. Може да става въпрос за хиперхидроза.

Подготовка

Когато сте при лекаря, накарайте го да ви препоръча рол-он с по-силно действие, тъй като явно масовите не помагат във вашия случай.

Обезкосмяването под мишниците е задължително, тъй като космите създават бариера между кожата и рол-она или дезодоранта. Също така задържат миризми.

Изберете душ гел с антибактериално действие, с който да се къпете преди да излезете сутрин.

Облекло

Носете дрехи в тъмната цветова гама, защото на тях не се личи толкова много, когато се изпотите. Това, разбира се, не означава, че не може да носите бяла риза. По-скоро са важни материите, от които са изработени дрехите ви.

Естествените влакна като лен и памук са добър избор. Когато купувате дрехи, четете внимателно на етикета колко процента от тези материали са използвани за направата на дадената дреха.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

s ( преди 11 години )
"Носете дрехи в тъмната цветова гама, защото на тях не се личи толкова много, когато се изпотите."Нещо май сте в грешка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар