IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модните мъжки престъпления през лятото на 2012 г.

28 август 2012 05 20

Изненадващо повтарят миналогодишните

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И тази година лятото хвана доста от младежите и дамите неподготвени. Вторите робуват на модата от векове, но пък и първите също претендират, че вече са в крак с нея.

В сезона на жегите, моретата, разголените мацки и безпаметните, алкохолни нощи обаче, отново лъснаха модни недоразумения, които господата трябваше вече да знаят наизуст.

Ако искате да забиете готина мацка, забравете за следните неща и ако трябва си ги запишете, защото и през 2012 г. се виждаха образи с:

1.Златен пръстен (най-често с огромна плочка, герб, камък и т.н.)

Единственият пръстен, който мъжът с гордост може да носи – е халката. Всички останали са излишни и го водят на километри далече от определението „стилен" и „моден". Дори да имате отличие от ученическите си години под формата на пръстен, заради участие на олимпиада, висок успех или дори научно откритие, приберете го в шкафа. Внуците и децата ви така или иначе ще го видят!

2. Чорап + сандал

Няма да отделяме много думи за това явление, защото ви е до болка познато. Просто го забравете!

3. Маникюр на кутрето

Няма лошо в това да поддържате ноктите си, даже е похвално. Ала недейте да се конкурирате с дамата си, като пускате дължина на плочката на кутрето. Знаем за функционалностите ѝ – отваряне на кутия цигари, бъркане в ухото, почесване в носа, но може да му намерите достоен заместител. Естетически погледнато, си е направо плашещо!

4. Мрежести потници и тениски

Те като че ли изживяха своя „моден" пик преди години у нас. Ако имате секси тяло, което искате да покажете, просто ходете гол от кръста на горе. Ние нямаме нищо против. Потникът на дупки, не разкрива мускулите, а ви придава гейски вид.

Напоследък се появиха и мъжки тениски, които са с доста дупки и то във формата на череп. И те ще подведат жените за ориентацията ви, така че не се изкушавайте да си сложите една.

5. Косми под мишниците

„Истинският мъж, трябва да бъде космат" - забравете тази повеля! Косми се позволяват на краката, ръцете, брадата, темето, дори и на гърдите, стига да не се налага да се сплитат на плитка.

Под мишниците има доста потни жлези и окосмяването спомага отделянето на секреция, която не ухае особено приятно. Както вие бихте се възмутили, ако видите жена с необръснати мишници, така и дамите вече държат да не виждат косми под вашите.

6. Ланците – ерата на мутренските бижута отмина

В началото на 90-те дебелият синджир на врата, който спокойно може да мине за оръжие, бе на особена почит. Той издаваше социален статус или по-скоро социална прослойка. Колкото по-дебел и тежък – толкова по-богат и с повече власт.

Уви, от няколко години насам, по-дебелите верижки останаха хит само сред тийнейджърите. Вие едва ли сте сред тях, така че не е нужно да натоварвате допълнително врата си с тежести.

Тънките верижки с детелини, слончета, котвички, сърчица също оставете на дамите!

Успеете ли да се въздържите от тези модни престъпления, бъдете сигурни, че дамите няма да се смеят зад гърба ви и да коментират липсата ви на вкус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Не съм съгласен относно... 1.Златен пръстен (най-често с огромна плочка, герб, камък и т.н.)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ажоаг ( преди 11 години )