IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искате да сваляте мацки – купете си Ауди!

18 декември 2012 15 40

Водачите на тази марка автомобили са нак-секси според британките

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Колата говори много за мъжа! Не само, че тя е най-любимата му придобивка, но и издава черти от характера му. Например, ако един мъж си купи ниска и спортна кола в крещящ цвят (оранжево, ярко червено или патешко жълто), то това означава, че той обича вниманието и се стреми към него, по-повърхностен е и освен това най-вероятно е и заклет ерген и плейбой.

Ето защо и ягуарите, корветите и фераритата не се струват толкова атрактивни на дамите, тъй като те вече са предубедени за собствениците им.

Ново проучване показва, че най-секси за британките са собствениците на автомобили марка „Ауди", съобщава в. "Метро".

Във фантазиите на поданичките на Нейно Величество следват по атрактивност водачите зад воланите на МПС-та "Бе Ем Ве", "Мерцедес" и "Порше".

Господата също имат предпочитания към дамите зад волана. Те намират за особено привлекателни шофьорките на мини-автомобили, следвани от собственичките на "Ауди" и "Бе Ем Ве".

Проучването било поръчано от застрахователния сайт Confused.com и обхванало 1000 пълнолетни британци.

Но всички луксозни возила от челото на класациите отстъпвали в категорията
- "Най-удобната кола за секс". Тук безспорни фаворити са фордовете. Близо
50 на сто от анкетираните мъже и 37 на сто от запитаните дами доверили, че са се отдавали на любовни авантюри в автомобили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари