IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво можете да кажете за един мъж, съдейки по пуловера му

11 декември 2013 12 00

Видът на тази дреха крие много за характера на самия мъж

Адам Лавин; Снимка: Getty Images

Адам Лавин; Снимка: Getty Images

Вече сме в сезона на пуловерите и мъжете около вас ще започнат да се появяват в най-различни модели. Това е вашият шанс да научите повече за мъжа, който ви интересува, съдейки по избора му на тази част от облеклото.

Само по типа на пуловера на един мъж може да се направи дисекция на неговата личност. А ето и как:

Мъж, който носи пуловер с обърнати шевове

Този мъж е безгрижен хубавец, но в същото време се интересува от външния си вид и иска да изглежда готин и загадъчен. Той вероятно обича да изненадва жената до себе си и носи косата си в небрежна, дълга прическа, подобно на кино сърцеразбивача Райън Гослинг.

Снимка: Warner Bros

Мъж, който носи пуловер в колежански стил

Знаете ги онези пуловери на ромбоидна шарка. Ако вашият любим ги харесва и носи, то той вероятно е малко напрегнат като темперамент и може да е опериран от чувство за хумор (което не важи за съпруга на Марая Кери Ник Канън, който е на снимката). В същото време той със сигурност има много добри обноски и е човек, който държи на семейните ценности. Него спокойно можете да го представите на родителите си – те ще го одобрят.

Снимка: Getty Images

Мъж, който носи жилетка с копчета

Той е перфектна смесица между метросексуален мъж (който се грижи за външния си вид) и мъжествен индивид като Даниел Крейг. Този представител на силния пол има силно излъчване, вероятно е работохолик, но със сигурност намира време да спортува редовно. Естествено той има страхотно тяло, така че да ви се прииска да разкопчаете копчетата на жилетката му...

Снимка: Warner Bros

Мъж, който носи цветни, ярки пуловери

Това е мъж (подобно на рапъра Кание Уест), който иска да бъде забелязван на всяка цена и иска думите му да бъдат чути на всяка цена. Затова той носи дрехи, които го открояват в тълпата. Този мъж има много голямо его и със сигурност няма да ви позволи вашата дума да е последна.

Снимка: Getty Images

Мъж, който носи жилетка/пуловер с едра плетка

Този мъж е чувствителен, има чувство за хумор и позитивно отношение към света. Той може да е романтик и с творчески заложби, който да пише стихове или да съчинява мелодии за вас. Този мъж има лек характер, не обича конфликтите и е първият, който прави крачка към помирение. Вероятно и красавецът от сериала „Анатомията на Грей“ Ерик Дейн е точно такъв, ако съдим по жилетката му.

Снимка: Getty Images

Мъж, който носи спортни суичъри

Не само тийнейджърите, подобно на Джъстин Бийбър носят такъв тип блузи. Може да срещнете и зрял мъж, който да ги предпочита, но вероятно той все още не е излязъл напълно от пубертета. Той със сигурност няма и професия, в която да се изисква строго бизнес облекло като костюм/сако. Този мъж вероятно е забавен, сговорчив и е душата на компанията. Сигурно предпочита заведенията за бързо хранене и няма да ви заведе на изискан ресторант.

Снимка: Getty Images

Мъж, който носи пуловер с V-образно деколте

Този мъж е от следната рядка порода: готин, самонадеян с чувство за стил. Той със сигурност е харесван от жените и го знае. Ако успеете да го спечелите, ще можете да спите спокойно, защото той е моногамен по природа като Джъстин Тимбърлейк, който вече няколко години няма очи за друга жена, освен за съпругата си Джесика Бийл.

Снимка: Getty Images

Мъж, който носи шарени пуловери

Той се раздава на 100 процента във всичко с което се захване, включително и във връзките си. Той се хвърля с ентусиазъм във всяко ново начинание. Проблемът е, че няма особено чувство за стил.

Снимка: Warner Bros

Мъж, който носи пуловер с поло яка

Той е много умен, доста сладък и прикрито срамежлив като актьора Клайв Оуен. Модата не го интересува изобщо, но се вълнува от много по-важни теми като политика, религия, бизнес и т. н. Неговата личност е сложна, но с него можете да водите дълги и смислени разговори.

Снимка: Getty Images

Мъж, който носи семпли пуловери с деколте по врата

Този мъж със сигурност е интелигентен и талантлив в някаква сфера. Той не обича да говори за себе си, а по-скоро за работата си. Той ще ви впечатли със своята целеустременост, със своите постижение и с това, че вие за него винаги ще сте приоритет номер 1.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари