IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да станете лошо момче

27 януари 2014 16 20

... но не и гадняр

Кадър от филма "Превземането на Белия дом"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Превземането на Белия дом"; Снимка: outnow.ch

Няма жена, която да обича гаднярите, но няма и жена, която да не намира за секси лошите момчета. А ето и как да разберете основните разлики между тези две понятия:

Гаднярят е човек, който не се интересува от нищо и не се съобразява с никой. Той използва хората в живота си, а след като ги употреби, те му стават ненужни. Гаднярят не е алфа мъж, той не е лошо момче, а просто един лош човек, който наранява хората и има негативна репутация и аура.

От друга страна лошото момче, по някакъв смущаващ начин, е дяволски страхотен и обикновено изглежда готино. Той е необходим на обществото, защото е непредсказуем бунтар, защото вдъхва сила и смелост и защото нарушава стереотипите.

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да изградите образа на лошо момче:

1. Спрете да угаждате на хората. Спрете да се притеснявате за мненията на всички. Вие самият знаете кой сте и колко струвате и близките ви ви обичат, такъв какъвто сте. Не кимайте с глава в одобрение. Когато разговаряте с някого, просто се взирайте в него и отговаряйте с кратко „да“ или „не“.

2. Не се отпускайте. Истинските лоши момчета не се свъртат на едно място. Те не могат да стоят в неподвижно състояние.

3. Работете върху суровия си поглед. Лошите момчета имат пронизващ поглед и могат да смутят своя събеседник само с него. Когато са щастливи, само крайчецът на устните им се повдига в лека усмивка (забравете за 24-каратовата усмивка). Когато са недоволни, изражението им се превръща в гримаса, която е направо страховита.

4. Трябва да имате спокойно изражение. Не трябва да сте изнервен или напрегнат, сякаш не държите юздите на живота в ръцете си. В същото време трябва да сте много пъргав и когато тръгнете за някъде, да го направите бързо и енергично, а не флегматично. Трябва да карате хората да се опитват да ви настигнат, вие да задавате темпото през цялото време.

5. Бъдете кратък и ясен. Не използвайте шест думи, когато можете да използвате една. Лошите момчета не говорят празни приказки. Винаги се старайте да формулирате кратки, но смислени изречения. Това ще накара събеседника ви да говори повече, за да запълни празнините. Така вие ще научите повече за него, отколкото той за вас. Освен това не говорете бързо и не позволявайте да ви прекъсват. Бъбривците изглеждат неуверени. Сякаш бързат, за да не изгубят времето на събеседника си.

6. Не се срамувайте от нищо. Лошите момчета никога не се притесняват от себе си, поведението си или от нещата, които казват. Те са уверени, без да са самовлюбени.

7. Лошото момче е перфекционист. Бъдете съвършено прецизни в това, което правите, за да накарате хората да ги е грижа за вас и да имат респект към уменията ви.

8. Дръжте се сдържано. Никога не трябва да губите самообладание пред другите. Опитайте се да сдържате дори своя гняв, защото той може да разкрие слабостите ви. Лошото момче умее да взима бързи и правилни решения заради прецизната си мисъл. Ако се наложи, бъдете готови да повишите тон.

9. Трябва да имате бавни, но категорични жестове. Лошото момче не жестикулира твърде често или твърде бързо. Този мъж има спокойни и плавни движения, но и много точна ръка.

10. Демонстрирайте безчувственост. Лошите момчета не са прекалено емоционални, независимо от това дали са с положителен или отрицателен имидж. Те показват истинските си чувства само на най-близките хора в живота си.

11. Обличайте се с вкус. Трябва да се обличате готино и секси, за да се отличавате от всеки средностатистически мъж.

12. Не крещете. Лошото момче говори с тих, дълбок и твърд тембър. Ако говорите с изнесен глас, ще правите впечатление на човек, който е жаден за внимание.

13. Дръжте се като рицар, но не чакайте благодарности. Отваряйте вратата пред жените, но си тръгвайте преди да се сбогувате или да благодарите за вниманието и т. н. Никога не се дръжте грубо, егоцентрично или арогантно. Трябва да сте очарователни, но в стил Джеймс Бонд. Отнасяйте се към всеки с уважение, но без да толерирате лошото поведение. Дръжте се като покровител на по-слабите около вас.

14. Пийте мъжествени питиета. Ако не сте въздържател, избягвайте коктейлите и напитките с цветни чадърчета. Пийте скоч/уиски в чист вид. Това ще ви направи да изглеждате в очите на другите по-сериозни и сложни като личност.

15. Не крийте недоволството си. Нека другите да виждат недоволството в лицето ви, когато нещо не ви допада. Лошите момчета не са фалшиви. Те реагират спонтанно, но зряло и уверено както на доброто, така и на лошото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

aa ( преди 8 години )
Това не е "лошо момче", а по-скоро "как да бъдем лидери".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Маца ( преди 10 години )
Не е нужно да е "лошо момче", стига САМО да съчетава положителните качества и на "добрите", и на "лошите"... А сега де: хем да е умен, секси, талантлив и уверен, хем да обича, уважава и (поне да се опитва да)разбира жена си, да е верен и т.н. Среща се, макар и само по филмите... :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Изключително вярна статия. И да може да се научи. Проблемът е че трябва да имаш капацитета за това. За българите - с една дума - невъзможно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
пту колко глупости са написани направо да не повярваш
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ръб ( преди 10 години )
В България всяка си търси селски бек пък после се чудят що има толкова много самотни майки и 50 % разводи :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Това не може да се научи. Трябва да се родиш такъв ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Това не може да се научи. Трябва да се родиш такъв ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар