fallback

Пилешки рула

13 July 2011 06:15

Това може да изкуши дори и вегетарианците

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Продукти:

2 пилешки гърди1 чаена лъжица лимонов сок4 тънки парчета нетлъста шунка4 парчета меко, жълто сирене1 супена лъжица брашно1 супена лъжица краве маслосол

Начин на приготвяне:

Измийте гърдите и ги подсушете, разделете ги на 4 порции, леко ги начукайте, полейте ги с лимоновия сок и ги посолете. Върху всяка порция сложете по парче шунка и парче сирене. Увийте ги на рула, забодете ги с клечки за зъби и ги оваляйте в брашното. Изпържете ги в силно загрятото олио от двете страни до златисто. Намалете огъня, добавете маслото, покрийте тигана и ги оставете да се доизпържат още малко на слаб огън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова
Сподели Изпрати в Messenger
сирене пилешки гърди шунка руло
0 коментара
fallback