fallback

Пиле с бира по чешки

13 December 2005 10:22

Лесна за приготвяне чешка рецепта с горчица и лук

Съставки1 пиле60 гр лук кромид стар200 гр хляб3 ч.л. горчица15 мл олиоПриготвяне 1.Нарежете пилето на порции2.Парчетата ги подсушете и запържете в тенджера, след което ги извадете3.В същата мазнина изпържете ситно нарязания лук4.Върнете пилето обратно в тенджерата, полейте го с бирата и малко вода5.Ястието покрийте с филии хляб, предварително намазани с горчица откъм страната, която ще допира месото6.Похлупете и оставете да къкри на слаб огън7.Филиите, играещи ролята на кнедли, сервирайте за гарнитура.
Сподели
0 коментара
fallback