Необходими продукти
1 пиле
100 мл олио
200 мл бяло вино
200 гр лук
1 бр дафинов лист
Начин на приготвяне
Нарежете пилето на порции и го посолете. Подредете парчетата в тава, добавете олиото, виното и 200 мл вода.
Сложете също дафиновия лист и лука, нарязан на големи парчета. Печете във фурната до зачервяване, като не забравяте да обръщате пилето от всички страни, за да се изпче равномерно
Рецептата е предоставена от Bgkulinar




Времето днес: Дъждовен понеделник и сняг на места
Какво може да очаква всяка зодия на 27 октомври
Три китайски зодии привличат изобилие между 27 октомври и 2 ноември
Съставката за супа, която може да направи чудеса за сърцето
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Учените съставиха най-големия в историята каталог на галактическите купове
Русия ще достави на Луната първите елементи за лунна станция до 2034 г.
Спортът по телевизията днес, 27 октомври
Джак Лисовски най-накрая грабна първата си титла в снукъра
Мачовете по телевизията днес, 27 октомври
Лоши новини за Лейкърс. Дончич е с контузия
Нумерологична прогноза за 27 октомври
Таро карта за 27 октомври, понеделник
Дневен хороскоп за 27 октомври, понеделник
Седмичен хороскоп za 27 октомври – 2 ноември
Болест на котешкото одраскване
XII национален конгрес по интервенционална кардиология – научни достижения, иновации и обмен на опит с терапевтична работа на живо
ИСУЛ обявява безплатни прегледи за рак на простатата през ноември
Пирогов провежда още един курс по първа долекарска помощ при инциденти с възрастни
Остави коментар