Голямо парче телешко филе
4 глави лук
8 картофа
масло
мащерка
дафинов лист
½ кубче телешки бульон
пипер
Начин на приготвяне
Загрейте предварително фурната до 240 градуса.
Обелете и нарежете на кръгчета лука и картофите.
Сложете телешкото в тава и наредете около него лука и картофите. Прибавете няколко щипки мащерка, един дафинов лист и няколко парченца масло колко орехче.
Сипете вода колкото да покриете дъното и оставете във фурната за 15 минути. След това намалете печката до 210 градуса и оставете още 30-45 минути.
От време на време поливайте месото с бульона.
Подправете с пипер преди да сервирате.




Porsche отчете огромен спад в печалбата си
Парче скала падна на пътя София - Самоков
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Учените съставиха най-големия в историята каталог на галактическите купове
Григор Димитров продължава да пропада
Силен мач за Алекс Николов, но Лубе загуби след драма с 2:3
След 14 месеца игнориране от трима треньори: Той отново игра за ЦСКА
Мъри Стоилов бесен след обрата от Галатасарай: Сами се бихме!
Кремообразна паста penne с шунка
Нумерологична прогноза за 27 октомври
Таро карта за 27 октомври, понеделник
Дневен хороскоп за 27 октомври, понеделник
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Антифосфолипидни антитела в оценката на повтарящи се тромбози
EMA препоръчва одобрение на Brinsupri – първото лекарство за хроничната белодробна болест не-кистозна бронхиектазия
Болест на котешкото одраскване
Остави коментар