6 парчета телешко филе
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 жълта чушка
1 портокал
1 лимон
мащерка
2 к.л къри на прах
4 с.л зехтин
сол, пипер
Начин на приготвяне:
Измийте и почистете чушките. Нарежете ги на пръчици.
Разрежете по дължината парчетата месо и ги намажете със зехтин от двете страни. Подправете ги със сол, пипер и мащерка.
В средата на всяко парче месо наредете по няколко парченца от всички цветове чушки и прихванете двата края на место с дървена клечица.
Изпечете месото на скара, като обръщате от всички страни.
Пригответе сос от 2 с.л зехтин и сока на лимона и портокала. Прибавете мащерка, къри, сол и пипер на вкус
Сервирайте ролцата, полети със сос.