fallback

Канелони със сос бешамел

13 July 2007 10:32

Италианско изкушение за ценители

Необходими продукти:1 кутия канелони400 гр. телешка кайма1 глава лук1 глава чесън1 морков1 консерва доматипипербосилеккаперси Необходими продукти за соса:50 гр. масло100 гр. брашномляко Начин на приготвяне:Накълцайте лука, чесъна и моркова на дребно и ги запържете в тиган. Прибавете каймата и подправките и бъркайте докато всичко се запържи, след което прибавете добре отцедените домати. Сварете канелоните като ги потапяте във вряща вода докато омекнат, но не много. Напълнете канелоните със сместа като топите краищата в брашно и ги наредете в тава. В по-дълбок тиган разтопете маслото и запържете брашното. Прибавяйте мляко докато се получи средно гъст сос. Залейте канелоните с получения сос и ги печете под фолио на 220 градуса около 40 минути и още 10 минути без фолио.
Сподели
0 коментара
fallback