fallback
Канелони със сос бешамел
13 July 2007 10:32Италианско изкушение за ценители
Необходими продукти:1 кутия канелони400 гр. телешка кайма1 глава лук1 глава чесън1 морков1 консерва доматипипербосилеккаперси Необходими продукти за соса:50 гр. масло100 гр. брашномляко Начин на приготвяне:Накълцайте лука, чесъна и моркова на дребно и ги запържете в тиган. Прибавете каймата и подправките и бъркайте докато всичко се запържи, след което прибавете добре отцедените домати. Сварете канелоните като ги потапяте във вряща вода докато омекнат, но не много. Напълнете канелоните със сместа като топите краищата в брашно и ги наредете в тава. В по-дълбок тиган разтопете маслото и запържете брашното. Прибавяйте мляко докато се получи средно гъст сос. Залейте канелоните с получения сос и ги печете под фолио на 220 градуса около 40 минути и още 10 минути без фолио.
0 коментара
fallback