fallback

Яйца и пресен лук на фурна

24 March 2009 14:29

Поредното кулинарно вдъхновение от кухнята на село

Поредното кулинарно вдъхновение от кухнята на село. Снимка: dreamstime

Необходими продукти:4 яйца150 мл. прясно мляко100 гр. натрошено сирене50 гр. кашкавал50 гр. масло3-4 стръка пресен луквръзка магданоз1 ч.л. червен пиперсол и черен пиперНачин на приготвяне: Измийте и нарежете на по-ситно лука, задушете го в подходящ съд.Прибавете сол и черен пипер и пренесете задушения лук в намазнена тавичка. Отгоре изсипете смес от разбитите яйца, млякото, натрошеното сирене и ситно нарязания магданоз.Отгоре поръсете настърган кашкавал и сложете ястието да се запече в не много силна фурна.Поднесете с поръсен червен пипер и зелена салата.
Сподели
0 коментара
fallback