Необходими продукти:
4 яйца
150 мл. прясно мляко
100 гр. натрошено сирене
50 гр. кашкавал
50 гр. масло
3-4 стръка пресен лук
връзка магданоз
1 ч.л. червен пипер
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Измийте и нарежете на по-ситно лука, задушете го в подходящ съд.
Прибавете сол и черен пипер и пренесете задушения лук в намазнена тавичка.
Отгоре изсипете смес от разбитите яйца, млякото, натрошеното сирене и ситно нарязания магданоз.
Отгоре поръсете настърган кашкавал и сложете ястието да се запече в не много силна фурна.
Поднесете с поръсен червен пипер и зелена салата.
Яйца и пресен лук на фурна
24 март 2009 14 29Поредното кулинарно вдъхновение от кухнята на село

Поредното кулинарно вдъхновение от кухнята на село. Снимка: dreamstime
Сподели
Коментари


Коментари
