fallback
Зепечена бяла риба, гарнирана с ябълки
28 July 2009 10:01Ястието става много бързо, в тон с мързеливото лятно настроение. Чаша изстудено бяло вино към него е задължителна
Ябълки и риба? Обичат се. Снимка:sxc
Необходими продукти:4 филета от бяла риба4 ябълки, обелени, изчистени и нарязани1/2 ч.ч. вода1/3 ч.ч. оцет4 с.л. маслосол и подправки на вкусНачин на приготвяне:В тава поставяте рибните филенца, а около тях парченцата масло, ябълките и останалите продукти. Прибавете водата и запечете за 20-тина минути в предварително загрята фурна.Може да сервирате с чаша изстудено бяло вино с резенчета лимон, за повече свежест.
0 коментара
fallback