Необходими продукти:
4 филета от бяла риба
4 ябълки, обелени, изчистени и нарязани
1/2 ч.ч. вода
1/3 ч.ч. оцет
4 с.л. масло
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
В тава поставяте рибните филенца, а около тях парченцата масло, ябълките и останалите продукти.
Прибавете водата и запечете за 20-тина минути в предварително загрята фурна.
Може да сервирате с чаша изстудено бяло вино с резенчета лимон, за повече свежест.
Зепечена бяла риба, гарнирана с ябълки
28 юли 2009 10 01Ястието става много бързо, в тон с мързеливото лятно настроение. Чаша изстудено бяло вино към него е задължителна

Ябълки и риба? Обичат се. Снимка:sxc
Сподели
Коментари


Коментари
