fallback

Маринована сьомга в кленов сироп

20 October 2009 11:34

Вкусна и лесна рецепта

Изглежда прекрасно и е много вкусно Снимка: ВМ

Това е най-добрата и вкусна рецепта със сьомга, която се изпълнява изключително лесно.Понякога кленовият сироп може да превърне ястието ви в истински деликатес. Дори и тези, които не обичат сьомга ще останат приятно изненадани.Необходими продукти:¼ чаша кленов сироп2 супени лъжици соев сос1 скилидка чесън, ситно нарязана¼ чаена лъжичка чесън на прах1 щипка черен пипер500 грама сьомгаИнструкции:В малка купа смесете кленовия сироп, соевия сос, чесъна, чесновия прах и пипера.Поставете сьомгата в тава от йенско стъкло и я залейте със сместа. Сложете капак и оставете на престои в хладилника за 30 минути.Предварително загрейте фурната на 200 градуса по Целзий.Сложете сьомгата да се пече непокрита за 20 минути, като леко я надупчите с вилица.
Сподели
1 коментара
fallback