2 глави броколи
6 резенчета бекон
3 с.л оцет балсамико
3 с.л зехтин
сол, пипер
Начин на приготвяне:
Разделете броколите на части, измийте ги и ги подсушете. Загрейте зехтина в дълбок тиган. Сложете броколите и ги задушете за десет минути. Посолете ги.
Извадете броколите и ги наредете в чиния, прибавете бекона. В тигана изсипете оцета балсамико и на тих огън варете за няколко минути като разбърквате добре с дървена лъжица.
Прибавете соса към броколите и бекона и сервирайте.




Porsche отчете огромен спад в печалбата си
Парче скала падна на пътя София - Самоков
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Учените съставиха най-големия в историята каталог на галактическите купове
Григор Димитров продължава да пропада
Силен мач за Алекс Николов, но Лубе загуби след драма с 2:3
След 14 месеца игнориране от трима треньори: Той отново игра за ЦСКА
Мъри Стоилов бесен след обрата от Галатасарай: Сами се бихме!
Кремообразна паста penne с шунка
Нумерологична прогноза за 27 октомври
Таро карта за 27 октомври, понеделник
Дневен хороскоп за 27 октомври, понеделник
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Антифосфолипидни антитела в оценката на повтарящи се тромбози
EMA препоръчва одобрение на Brinsupri – първото лекарство за хроничната белодробна болест не-кистозна бронхиектазия
Болест на котешкото одраскване
Остави коментар