250 гр гъби
100 гр кашкавал
20 мл лимонов сок
200 гр грах
100 гр масло
Начин на приготвяне
Измийте добре гъбите и ги изцедете, след което откъснете крачетата. Намажете тавичка с олио и поставете гъбите, като ги посолите на вкус и поръсите със сока от лимонa и половината масло.
Оставете ги във фурната 10 минути, извадете и наръсете с настъргания кашкавал.
Отново поставете във фурната за десетина минути.
Междувременно запържете граха с останалото масло и след като извадите гъбите, гарнирайте с него.




Гуцанов: Или променяме Кодекса на труда, или получаваме наказание от ЕС
Централна прогноза
Агресията сред децата: Най-често е заради липса на внимание в семейството
Сияеща метеорна следа „фотобомбардира“ кометата Lemmon в невероятни кадри от телескоп
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Лудогорец 4:1, гол от центъра за домакините
Русия иска да вземе Евро 2032 от Италия
Макс след екшъна на пистата: Правилата ни позволяват да правим някои неща
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар