1 карфиол
балсамов оцет
зехтин
1 ч.л мед
4-5 скилидки чесън
малко сол
Начин на приготвяне
Разделете карфиола на стръкчета и го задушете за две минути на пара. Поставете го в купа за салата.
Нарежете на ситно чесъна и го сложете заедно с оцета, зехтина, меда и подправките в купата на пасатора. Разбъркайте добре и залейте карфиола.
Отгоре поръсете със ситно нарязан копър.
Рецептата е предоставена от Бгкулинар




Гуцанов: Или променяме Кодекса на труда, или получаваме наказание от ЕС
Централна прогноза
Агресията сред децата: Най-често е заради липса на внимание в семейството
Сияеща метеорна следа „фотобомбардира“ кометата Lemmon в невероятни кадри от телескоп
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Лудогорец 4:1, гол от центъра за домакините
Русия иска да вземе Евро 2032 от Италия
Макс след екшъна на пистата: Правилата ни позволяват да правим някои неща
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар