fallback
Салата с круша и дресинг по френски
22 July 2008 08:10Екзотичен сладко-солен вкус и много лятно настроение. Всичко това на салата
Необходими продукти: За дресинга1/3 ч.ч. нектар от кайсия1/3 ч.ч. винен оцет1/3 ч.ч. зехтин2 ч.л. горчица1/4ч.л. сол1/8 ч.л. черен пипер2 с.л. кафява захарЗа салатата1/2ч.ч. нарязани орехи2 шепи нарязана на дребно салата3 средно големи круши100гр синьо сиренеНачин на приготвяне:В купичка смесете нектара, оцета, зехтина, горчицата, солта и пипера. В друг подходящ съд разтопете захарта, като постоянно я разбърквате. Прибавете орехите, докато захарта е все още на огъня, и хубаво ги овъргаляйте в нея. В по-голяма купа за салата смесете зелената салата и крушите (нарязани на тънки ленти). Полейте с дресинга, поръсете със захаросаните орехи и натрошеното синьо сирене.
0 коментара
fallback