fallback

Пилешки хапки по италиански

29 December 2011 15:00

По оригинална рецепта

Снимка: Dreamstime

За 4 порции:

2 глави лук

2 скилидки чесън

1 връзка босилек

600 г кисело мляко

2 с.л. лимонов сок

3 ч.л. настъргана лимонова кора

сол

прясно смлян пипер

600 г пилешко филе

60 г пълнозърнест хляб

40 г пармезан

2 белтъка

4 с.л. зехтин

Начин на приготвяне:

Лукът и чесънът се обелват. Лукът се реже на ситно, а чесънът се смачква на преса. Босилекът се измива, изтръсква се от водата, листенцата се откъсват и се кълцат на ситно.

Сподели
пилешки хапки итлианска кухня
0 коментара
fallback