Необходими продукти:
2 ч.ч. прясно мляко
1 с.л. мед
3 ч.л. канела
2 ч.ч. кускус
1/3 ч.ч. стафиди
половин шепа бадеми
Начин на приготвяне:
В тенджерка заврете млякото, меда и канелата. След това прибавете кускуса.
Изключете котлона, но оставете тенджерата отгоре. Покрийте я с капак и я оставете така за 5 минути.
При сервиране прибавете за вкус стафидите и бадемите.
Топла закуска с кускус
23 октомври 2008 10 41Най-вкусното събуждане сутрин - с малки, бели кускус топченца, гарнирани с шепа стафиди и бадеми

Цяла купичка енергия за едно прекрасно утро. Снимка: SVAP
Сподели
Коментари


Коментари
